Nevjerojatan šou Nevenke Bečić!

'Neka građani sami procjene trebaju li čistiti. Ne bi bilo dobro da se bavimo nečim čime se inače ne bavimo, jer bi sebi mogli stvoriti probleme', poručila je, između ostalog, N.

8.2.2012.
20:19
VOYO logo

Nevenka Bečić imala je nevjerojatan šou u srijedu navečer u Dnevniku Nove TV ponovno šokirajući brojnim izjavama vezanim uz situaciju u Splitu koju su uzrokovali bura, snijeg i hladnoća.

"Grad Split je u proteklih nekoliko dana izvanredno dobro funkcionirao", kazala je gradonačelnikova sestra i predsjednica splitskog Gradskog vijeća ističući kako je opskrba namirnicama bila dobra te da je Split imao struju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za led na rivi krive skliske ploče?

"U gradu ne vlada kaos i ne događa se ništa neuobičajeno", kazala je pritom Bečić pojašnjavajući kako je riva bila zaleđena zbog greške onih koji su je takvom napravili.

"Naši prethodnici su na rivu stavili skliske ploče, pa se ne može hodati ni kad je sunčano, ni kada je snijeg. Svi građani znaju kakvu opasnost nosi naša riva", kazala je Bečić dodajući da organiziranje građana protiv Keruma nije potpisivanje peticije već "nešto što je pokrenuto na internetu". Ujedno je dodala kako ni potpisa nema toliko koliko se u javnosti govori, a da sve to koriste gradonačelnikovi politički suparnici za korištenje jeftinih poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje je li se Split pripremio za nevrijeme koje ga opet očekuje u petak N. Bečić je rekla da je Split i prije bio spreman. Građanima je poručila neka se drže Božje preporuke: "Čuvaj se i čuvat ću te". Još jednom je kazala neka ne izlaze van oni koji ne moraju.

Na pitanje poziva li građane da se prime lopate, odgovorila je: "Neka građani sami procjene trebaju li čistiti. Ne bi bilo dobro da se bavimo nečim čime se inače ne bavimo, jer bi sebi mogli stvoriti probleme". specijal-201012070191004-Vrijeme

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo