NEVJEROJATAN LUKSUZ: / Horvatinčić prodaje svoje nekretnine, zavirite u njegov penthouse na Cvjetnom i imanje kod Samobora

Image

Na stranicama najpoznatije svjetske aukcijske kuće Sotheby’s osvanuo je oglas o prodaji stana u vlasništvu Tomislava Horvatinčića.

3.10.2017.
14:53
VOYO logo

Luskuzno uređeni stan ima gotovo 500 metara četvornih i nalazi se u strogom centru Zagreba, na poznatom Cvjetnom trgu. Fotografije objavljene na stranicama spomenute aukcijske kuće prikazuju raskoš i luksuz u kojemu živi kontroverzni poduzetnik Tomislav Horvatinčić (69), piše Nacional.

Image
Image

Osim penthousea na vrhu trgovačkog stambenog centra Cvjetni, Horvatinčić je odlučio prodati i velebno imanje iznad Samobora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

Image

RASKOŠNA ZDANJA KOJA PRODAJE KONTROVERZNI PODUZETNIK: Evo u kakvom luksuzu živi Tomislav Horvatinčić

Image
Image

Nacional piše kako je početkom godine centar Cvjetni kupila austrijska nekretninska grupacija Supernova te da upućeni poslovni izvori tvrde da je Supernova za taj projekt platila približno 40 milijuna eura, dok je ostatak otpisala austrijska državna agencija HETA.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Taj list doznaje da je Horvatinčićeva HOTO grupa potkraj 2015. imala 666,2 milijuna kuna kratkoročnog te 5,8 milijuna kuna dugoročnog duga kao i to da Austrijanci, osim kupoprodaje kompleksa Cvjetni, žele ulagati i u prenamjenu HOTO centra u Svetoj Nedelji u medicinsko-poslovni centar.

Image
Image

Horvatinčića, inače, čeka nastavak suđenja zbog izazivanja pomorske nesreće u kojoj su život izgubile dvije osobe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo