I VELIKI SE IGRAJU / Nevjerojatan hit: Zbog vatrogasaca svi su ludi za Tetris izazovom, još se čeka samo vojsku

Svojom su fotografijom Tetris izazova postali pravi viralni hit i pokrenuli val kreativnosti

6.10.2019.
15:30
VOYO logo

Zagrebački vatrogasci ponovno su izvadili i posložili dio svoje opreme na Danu otvorenih vrata te u tetris uključili i građane. Izazovu je hitro odgovorila policija diljem zemlje, kao i Hitna pomoć iz Svetog Ivana Zeline, a sada se čeka vojsku.

Prometna, kriminalistička, interventna - policija iz svih dijelova Hrvatske odgovorila je na Tetris izazov, a viralnom hitu odgovorila je i Hitna pomoć iz Svetog Ivana Zeline.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tetris maniju u Hrvatskoj započeli su zagrebački vatrogasci, a nakon što je njihova fotografija obišla svijet na izazov su pozvali i građane. Odaziv je bio više nego dobar.

Fotografiju za pamćenje su poželjeli imati baš svi, i djeca i odrasli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vatrogasci su izvadili dio opreme za manji tetris izazov kako bi se svi posjetitelji mogli fotografirati i sudjelovati u nagradnoj igri. Tu je čamac za spašavanje na ledu, zaštitna odijela, kacige, zapravo samo mali dio opreme iz vatrogasnog vozila.

Najbolje fotografije objavljena na društvenim mrežama bit će nagrađene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Posložili smo opremu iz vozila za spašavanje na vodi i prometnih nezgoda. Sada jedino nedostaje da se popuni posadom pa se građanstvo, djeca, odrasli, svi mogu slikati s tom opremom'', kazao je Darko Brlečić, zapovjednik vatrogasne postaje Dubrava. 

Ovaj viralni hit među organizacijama zaštite i spašavanja diljem svijeta služi za širenje promotivnih kampanja pa su na tetris izazov pozvane  i ostale hrvatske službe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo