ekskluzivno: NOVE EPIZODE / Neviđena poslastica za obožavatelje 'Sulejmana'!

RTL Televizija za svoje gledatelje priprema neviđenu poslasticu - osim što premijerno emitira treću sezonu hit serije 'Sulejman Veličanstveni' u regiji, RTL Televizija od ovog će tjedna prva u svijetu emitirati nove epizode nakon Turske!

24.2.2013.
13:19
VOYO logo

I dok se u Bosni i Hercegovini emitira druga, u Srbiji očekuje nova sezona, RTL Televizija je s krajem siječnja započela s premijernim emitiranjem najnovije, treće sezone najpopularnije i najgledanije turske serije „Sulejman Veličanstveni“.

Obzirom da se sve više bližimo originalnim epizodama koje se jednom tjedno emitiraju u Turskoj (svaki Turčin zna da je srijeda dan rezerviran samo za gledanje za Sulejmana), RTL je učinio krajnje neobičan čin kako bi svojim gledateljima ponudila samo najbolje – počevši od ponedjeljka, na malim ekranima bit će prikazane najnovije epizode vaše najomiljenije serije, koje još nitko u svijetu nije emitirao, osim turske televizijske postaje Star TV u matičnoj Turskoj!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nove epizode „Sulejmana Veličanstvenog“ donose pregršt napetosti, još intrigantnijih događaja koji su bili inspirirani poviješću.

Stoga ne propustite pogledati svoju dozu „Sulejmana Veličanstvenog“ od ponedjeljka do četvrtka u 21 sat na RTL Televiziji!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo