NETKO JE SABOTIRA: / Diplomatkinja je jučer branila svoj rasizam, danas prijeti medijima i tvrdi: 'Hakirana sam i začuđena'

Image
Foto: Pixsell/Facebook

Nakon objave teksta u kojem je prozvana zbog svojih skandaloznih objava o 'čistoj Europi', Mađarević je na svom Facebooku komentirala medijske napise, a sada pak tvrdi da je hakirana

17.8.2019.
12:50
Pixsell/Facebook
VOYO logo

Nakon što su u javnost izašli skandalozni komentari koje je hrvatska diplomatkinja Elizabeta Mađarević objavljivala na svom Facebooku promptno je pozvana u Ministarstvo vanjskih i europskih poslova koje se ogradilo od njezinih stavova.

Nakon objave teksta u kojem je prozvana zbog svojih skandaloznih objava o "čistoj Europi", Mađarević je na svom Facebooku komentirala medijske napise napisavši: “Niti sam dužnosnik, niti političar, već obična osoba koja ima pravo na privatnost, ali imam svoje konzervativne stavove od kojih ne odstupam i koje dijelim slobodno jer živim u slobodnoj zemlji, a koji su zasnovani na činjenicama”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, čini se da je sada okrenula ploču. Za Finix magazin kazala je kako je njezin profil zapravo hakiran.

Image
DIPLOMATKINJA HITNO POZVANA U MINISTARSTVO: /

Zrinjevac reagirao nakon skandaloznih objava o 'čistoj Europi'

Image
DIPLOMATKINJA HITNO POZVANA U MINISTARSTVO: /

Zrinjevac reagirao nakon skandaloznih objava o 'čistoj Europi'

Začuđena nakon poziva iz ministarstva

"Moj profil je hakiran i začuđena sam onim što se prenosi. Ja u svemu na službenim dužnostima slijedim politiku vlade RH. Nitko me od novinara nije zvao ni pitao za tu izjavu. Na godišnjem sam odmoru izvan Hrvatske i ništa mi drugo osim tužbe protiv onih koji o meni šire neistine ne pada sada na pamet. Karijerni sam diplomat, što znači da služim hrvatskoj Vladi i državi u svojem službenom djelovanju", kazala je za spomenuti portal Mađarević, napominjući kako je krajnji cilj napada zasigurno Vlada RH te novi ministar vanjskih i europskih poslova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, kao što je prvi objavio Index, Mađarević je na svom Facebooku objavljivala rasističke komentare.

“Čista i autentična Europa. Samo bijeli Europljani, kako je bilo prije samo 30 godina u cijeloj Europi. Ovo bi trebala biti dobra reklama za odmor. Netko bi pomislio da to više nije moguće, ali na sreću jest”, napisala je Mađarević ispod fotografije hrvatske obale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo