Net.hr odsad i u verziji za mobilne uređaje

Od danas smo vam još bliži, jer gdje god je vaš mobitel, tu je i novi, mobilnim uređajima prilagođen mobilni portal Net.

4.6.2012.
13:30
VOYO logo

Kad internetske preglednike svojih mobilnih spravica usmjerite na našu internetsku adresu, dočekat će vas verzija našeg portala prilagođena mobilnim uređajima nove generacije, neovisno o tipu uređaja i platformi. Putem smartphonea, mobitela s pristupom internetu, tablet uređaja, pa i računala, sada možete pristupati stranicama čiji je dizajn prilagođen tako da štedi prostor na ekranu i dragocjene megabajte, te čini mobilno surfanje, čitanje i pregledavanje multimedijalnih sadržaja ugodnijim. Surfanje portalom Net.hr kad ste u pokretu ili izvan kuće sada postaje potpuno novo iskustvo.

Mobilni portal donosi, dakako, drugačiji izgled naših stranica, ali njegovim korištenjem nećete ostati uskraćeni za sadržaj koji vam donosi najposjećeniji hrvatski portal u svojoj punoj verziji. Tu su sve rubrike i stranice kojima svakodnevno surfate – pratite aktualne vijesti i čitajte komentare dnevnih zbivanja na news magazinu Danas.hr, sportske događaje i vijesti najbrže donosi Sportski.net, o poznatima, glazbi i filmu sve će vam ispričati Hot.hr, Magazin.hr pomoći će vam da pronađete svoj životni stil, već znate da ćete se zabaviti na Webcafe.hr-u, a o autima i sve što uz njih ide informirajte se na Netmobil.hr-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na mobilnom portalu posebno smo izdvojili vama drage rubrike i korisne servise, poput vremenske prognoze, horoskopa i Komnetara Siniše Marekovića, a i sami se možete uvjeriti u to koliko zadovoljstvo donosi pogled na mobilnu verziju Cure dana.

Da biste koristili mobilni portal Net.hr, nije potrebno skidati nikakve aplikacije, razmišljati o kompatibilnosti uređaja ili plaćati pretplatu. Novce potrošite na kavu u omiljenom kafiću, uz koju ćete čitati vijesti na portalu Net.hr – uvijek dostupno, bez ograničenja. Dolaskom na Net.hr bit ćete preusmjereni na mobilnu verziju ili samo utipkajte: m.net.hr

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo