U NOĆI / Nestao muškarac (81) u Međimurju. U pidžami i papučama otišao iz doma za starije, policija moli za pomoć

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL/Ilustracija

Riječ je o muškoj osobi visine otprilike 175 cm, mršave tjelesne građe, s kratko ošišanom sijedom kosom, plavim očima. Bio je odjeven u tamno plavu pidžamu na donjem dijelu i svijetlo sivu majicu, noseći papuče

22.1.2024.
14:37
Patrik Macek/PIXSELL/Ilustracija
VOYO logo

U jutarnjim satima ponedjeljka zaprimljena je prijava nestanka osobe iz doma za starije osobe na području Štefanca. Naime, istog dana oko 2 sata, 81-godišnji štićenik s prebivalištem u Maloj Subotici udaljio se iz doma u Štefancu u nepoznatom smjeru.

Riječ je o muškoj osobi visine otprilike 175 cm, mršave tjelesne građe, s kratko ošišanom sijedom kosom, plavim očima. Bio je odjeven u tamno plavu pidžamu na donjem dijelu i svijetlo sivu majicu, noseći papuče. Nije imao sa sobom nikakve osobne dokumente, novac ni mobitel.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Građane pozivamo da odmah obavijeste najbližu policijsku ophodnju ili nazovu policiju na broj 192 ukoliko imaju bilo kakva saznanja o ovoj osobi.

POGLEDAJTE VIDEO: Razgovarali smo s Hrvatom koji prati potragu za mitskim čudovištem Nessie: 'Nepristupačan je teren, jezero je veliko'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo