TOTALNI KAOS / Nesnosne gužve u Dalmaciji: U jednom trenutku kolona je bila dugačka 30 km

Image
Foto: Ivo Cagalj/Pixsell/Google maps

Kolona prema Splitu iz smjera Dubrovnika protezala se praktički do Omiša i bila je dugačka oko 20 kilometara

23.7.2018.
15:21
Ivo Cagalj/Pixsell/Google maps
VOYO logo

Prometni čepovi koji onemogućavaju normalan život za stanovnike šire splitske okolice postali sudio svakodnevnice, a jedan od najekstremnijih primjera nesnosnih gužvi dogodio se ovog ponedjeljka kada se kolona između Splita i Omiša protegla na nevjerojatnih 30-ak kilometara.

Prema podacima Google Mapsa, radilo se o jednom od najvećih prometnih čepova na svijetu u tom trenutku te je prema procjenama vozačima za put od Makarske do Splita trenutno trebalo više od 3 sata. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kolona prema Splitu iz smjera Dubrovnika protezala se praktički do Omiša i bila je dugačka oko 20 kilometara, a na taj čep nadogradio se i onaj na južnom ulazu u Omiš gdje je kolona bila dugačka oko 5 kilometara.

Image
Foto: Google maps

Slobodna Dalmacija javlja da se nešto iza 14 sati pritisak automobila na dionici Omiš-Split smanjio pa su kolone s rekordnih 30-ak kilometara pale na 5-10 kilometara. Na ulazak u Split iz smjera Omiša tako se čeka oko jednog sata, dok Omiš ostaje izoliran s kolonama od 5 kilometara na svim ulazima u grad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Promet u Splitu je također izrazito gust, s velikim čepom na ulazu u grad iz smjera Klisa te standardno zakrčenom Zvonimirovom ulicom u samom centru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo