Neotkriveni biser u sjeni borova

Neotkriveni biser Jadrana u sjeni borova...idealan izbor za bijeg od stresa i bezbrižan odmor!

17.6.2011.
17:36
VOYO logo

Pine Beach Pakoštane jedinstveno je naselje smješteno u mirisnoj borovoj šumi s vlastitom pješčanom plažom i kristalno čistim morem gdje se možete opustiti daleko od stresa svakodnevnog života.

Odmor u šarmantnim bungalovima od trske u nedirnutoj prirodi, gdje se svako jutro budite uz blagi šum valova i orkestar cvrčaka, ostat će vam zauvijek u sjećanju, jer Pine Beach Pakoštane nudi nešto potpuno drugačije: bijeg od civilizacije u život u skladu s prirodom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pine Beach je unikatan tip „all – inclusive“ smještaja, a slamnate kućice bez struje i vode gotovo da su postale zaštitni znaknaselja. Slamnate kućice nisu opremljene električnom energijom niti instalacijama za vodu, ali sanitarni čvorovi nalaze se u neposrednoj blizini kućica, a noćnu idilu zvukova prirode upotpunjuju osvjetljeni putevi do kućica. Plaža, duga jedan kilometar ,koja iz kamene prelazi u pješčanu, idealna je za odmor, sport i zabavu.

Očaran prirodnom ljepotom Pakoštana, slavni francuski pustolov Gerard Blitz odabrao je 1960. upravo ovo mjesto na obali Jadrana da podigne ovo turističko naselje u sklopu svjetski poznatog lanca Club Mediterranee. Nakon 45 godina suradnje pod imenom Club Med i Club Pakoštane,s novim imenom Pine Beach, nastavlja se najbolja tradiciju osnivača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

www.pinebeach.hr

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo