nije znala što je čeka / Neočekivano iznenađenje za zvijezdu 'Ruže vjetrova'

Image
Foto: RTL

Glumicu Mirelu Brekalo, poznatu kao Maricu Odak u seriji 'Ruža vjetrova', u srijedu su na splitskom setu više nego ugodno iznenadili kolege glumci povodom njezina 57. rođendana!

7.2.2013.
12:13
RTL
VOYO logo

Na čelu s njezinim 'televizijskim mužem' StojanomMatavuljem, koji u seriji glumi StipuOdaka, Mirela je ostala zabezeknuta kada je stigla na set na kojem su je, uz Stojana, dočekali BrankaPujić, TomislavČubelić, RokoGlavina i mnogi drugi i priredili joj "glazbeno" rođendansko iznenađenje.

Image
Foto: RTL

(FOTO: RTL)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svi glumci složno su joj zapjevali, a Mirela se odmah pridružila pjesmi. No, iznenađenju ni tu nije bio kraj - na set je stigla i muffin torta s vatrometom na vrhu koji su glumci zapalili netom prije nego je Mirela ušetala na snimanje ne znajući što je sve čeka!

Iako Mirela svoj rođendan provodi u krugu obitelj, ovo joj je bilo jako lijepo iznenađenje. "Jako sam se iznenadila ugledavši tortu od muffina koja je bila jako praktična i baš u duhu Marice Odak koju glumim u seriji."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

(FOTO: RTL)

Nakon što su glumci otpjevali "Sretan rođendan" i izrekli sve lijepe želje, Mirela je za poklon dobila narukvicu, ulje za lice i tijelo. Još je čeka iznenađenje. "Neki pokloni su još uvijek u izradi, zaista nisam očekivala sve ovo. Drago mi je da su se sjetili i nas starih",  u šali je rekla poznata glumica "Ruže vjetrova"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nove zgode obitelji Odak gledatelji mogu pratiti na RTL Televiziji od ponedjeljka do petka u 20 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo