NEOČEKIVANA IMENOVANJA: / HDZ-ov gradonačelnik Opara postavio Kerumovu sestru i SDP-ovog veterana da nadziru 'Čistoću'

Image
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

Među članovima tog upraviteljskog tijela bit će i SDP-ov Veljan Radojković.

13.12.2017.
19:13
Miranda Cikotic/PIXSELL
VOYO logo

Gradonačelnik Splita, HDZ-ov Andro Krstulović Opara donio je neočekivanu odluku imanovanjem četvero predstavnika Grada Splita u Nadzornom odboru (NO) "Čistoće". Tako će od sada Nadzornim odborom 'Čistoće' predsjedati Nevenka Bečić, sestra HGS-ova šefa Željka Keruma i nekadašnja čelnica Gradskog vijeća.

Među članovima tog upraviteljskog tijela biti i Veljan Radojković, SDP-ov veteran i friško umirovljeni dugogodišnji predstojnik Ureda državne uprave u splitsko-dalmatinskoj županiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako piše Slobodna Dalmacija takav rasplet ne čuti, jer je pripadnik starije garde socijaldemokrata očito dio HGS-ova nadzorničkog "paketa", a poznato je da je uvijek uspijevao postići svojevrsno suglasje s Kerumovim vijećnicima u Županijskoj skupštini.

U Nadzornom odboru 'Čistoće' sjedit će i Nenad Periš, šef HDZ-ova ogranka na Bačvicama i dugogodišnji šef Odjela za ispitivanje kakvoće zraka, tla i buke u županijskom Nastavnom zavodu za javno zdravstvo, te Josip Župić, bivši HDZ-ov predsjednik Gradskog kotara Kman i aktualni član Nadzornog odbora Gradske organizacije te stranke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo