NEOBIČAN OGLAS: / Azil u Dumovcu poziva volontere da dođu k njima prošetati Pokemon psa

Image
Foto: Facebook

Azil Dumovec na svojoj je Facebook stranici pozvao Zagrepčane koji vole pse i igraju Pokemon Go da dođu k njima kako bi hvatali Pokemone, dok šetaju pse. Na taj način žele privući nove volontere

27.7.2016.
15:00
Facebook
VOYO logo

"Javite se na prijemu i kažite da ste došli prošetati Pokemon psa. Azil Dumovec vam daje priliku da bezbrižno tragate za Pokemonima dok šećete naše pse koji čekaju na udomljavanje... dok obarate rekorde u igrici, činite nešto plemenito, pomažete napuštenim pesekima u socijalizaciji", piše u objavi u kojoj se također dodaje kako će oni koji se odazovu uz svoje postove o ulovljenim Pokemonima moći objaviti i one o udomljavanju pasa.

Dijelite ulovljene Pokemone, podijelite i oglase za udomljavanje

"Kad lovite Pokemone, često to dijelite na društvenim mrežama; u šetnji s našim štićenicima poslikat ćete i dražesnog čupavca kojem će to možda biti super prilika da bude primijećen od potencijalnog udomitelja i to će biti vaša zasluga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što provedete više vremena sa jednim psom ustanovit ćete da se lijepo slažete, da uživate u njegovom društvu i hej, da možda nije loša ideja tog fenomenalnog psa udomiti i povesti kući! Provodite vrijeme u prirodi i na svježem zraku, fizički aktivni!", poručuju iz Dumovca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo