Nema zainteresiranih kupaca odjeće 'za crkvu'

Prodaja odjeće za golišave turiste koji žele ući u crkvu Sv. Blaža u Vodnjanu počela je u srijedu u vodnjanskoj Turističkoj zajednici. No, čini se da zainteresiranih kupaca baš i nema.

7.7.2011.
9:46
VOYO logo

Iako je prodaja odjeće tek u fazi uhodavanja i u srijedu se prodavala samo na pultu Turističke zajednice, zainteresiranih kupaca nije bilo. U prodaji su marame s logom Grada Vodnjana i TZ-a po 35 kuna te majice po 40 kuna, koje će od četvrtka biti izvješene i u izlogu TZ-a. Odjeća će biti svečano promovirana i u Gradu Vodnjanu.

"Nismo toj odjeći dali nikakav naziv, u izlog ćemo staviti odjeću i letak sa svim informacijama. Obavijest da se u našim prostorijama prodaje odjeća bit će i na crkvi, do kraja tjedna sve će biti spremno. Ako netko ne ide u crkvu, a želi kupiti maramu ili majicu samo kao suvenir, moći će i to", kazala je direktorica vodnjanske Turističke zajednice Morena Smoljan Makragić za Novi list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, ideja o odjeći 'za crkvu' nastala je nakon što su u Turističkoj zajednici Vodnjana, ali i u crkvi Sv. Blaža, primjetili da u crkvu ulaze sve oskudnije odjeveni turisti. To su ocijenili neprimjerenim, te im odlučili ponuditi majicu ili maramu, ukoliko im don Marijan Jelinić ne dozvoli ulazak u crkvu. Naime, taj je svećenik dosad iz crkve izbacio oko 6.000 neprimjereno odjevenih posjetitelja.

Odjeća i drugi suveniri uskoro će se prodavati i na štandu ispred Sv. Blaža. TZ je dosad za majice izdvojio gotovo pet tisuća kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201105270487006 arti-201107020388006 arti-201008170319006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo