'Nema velike razlike između Milanovićeve i Sanaderove vlade'

10.10.2014.
21:51
VOYO logo

Govoreći o referendumima koji su se zaredali u Hrvatskoj, predsjednica ORaH-a Mirela Holy kazala je da "sigurno među građanima vlada zgađenost politikom". Glavni razlog tomu je, smatra, nevjerodostojnost politike i političara.

Svi isti

"Pritom mislim na aktualnu vladu i sve prethodne vlade, ali i oporbu. Kada gledamo što radi vlada Zorana Milanovića, u odnosu na vlade Ive Sanadera, Jadranke Kosor i svih ostalih vlada, nema velike razlike" kazala je Mirela Holy.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Odluka o monetizaciji nije pametna'

Njena stranka se ne protivi eksploataciji plina u Jadranu, no protivi se eksploataciji nafte. Što se tiče monetizacije autocesta i referenduma koji se o tom pitanju sprema, izjavila je da će vjerojatno dati potpise za referendum za sprečavanje monetizacije autocesta.

"Smatram da se stranke za svoja stajališta moraju boriti institucionalnim putem. S gotovom autocestom, odluka o monetizaciji nije pametna odluka jer se tako samo pokrivaju proračunske rupe", kazala je Holy.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odgovarajući na pitanje kako bi ORaH izvukao zemlju iz krize, odgovorila je da je nužna temeljita reforma javne uprave, a da, što se gospodarstva tiče, najveći potencijali naše zemlje leže u energetici, proizvodnji hrane i vodnom sektoru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo