dobili svoju zvijezdu / Nekoć najpopularniji boy band ušao među besmrtne

Image
Foto: AP Images

Backstreet Boysi su osnovani 1993. godine na Floridi, a do sada su osvojili više od 350 nagrada i prodali oko 130 milijuna albuma. 20. godišnjicu postojanja obilježili su dobivši svoju zvijezdu na Stazi slavnih u Hollywoodu.

23.4.2013.
7:39
AP Images
VOYO logo

Poznati boy band Backstreet Boys obilježio je 20. godišnjicu postojanja dobivši svoju zvijezdu na Stazi slavnih u Hollywoodu.

Otkrivanju zvijezde na poznatom Hollywood Boulevardu prisustvovali su svi članovi banda A.J.McLean (35), HowieDorough (39), KevinRichardson (40), NickCarter (33) i BrianLittrell (38), članovi njihovih obitelji, najbliži prijatelji, ali i brojni obožavatelji. Došao je i poznati producent MaxMartin koji ih je stvorio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Backstreet se vraćaju. Velika je čast dobiti svoju zvijezdu. Svi smo oduševljeni," kazao je Nick Carter najavivši novi album i skori odlazak na veliku turneju u Kinu.

"Ovo je veliki dan za sve nas. U trenutku kada slavimo 20 godina našeg okupljanja dobili smo zvijezdu na Stazi slavnih," dodao je Brian Littrell.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Backstreet Boysi su osnovani 1993. godine na Floridi, a do sada su osvojili više od 350 nagrada i prodali oko 130 milijuna albuma. Na ljestvici top 40 Billboarda imali su čak 13 hitova:  I'll never break your heart, Everybody, Show me the meaning of being lonely, I want it that way, Quit playin' games with my heart...

Zbog razmirica s ostatkom članova, Richardson je 2006. napustio skupinu, no prošle godine se  vratio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja sam netko tko uvijek slijedi svoje srce i svoj instinkt. Moje srce je reklo 'sad je vrijeme'. Jednostavno sam imao dobar predosjećaj i veselim se ponovnom stvaranju glazbe s ovim momcima", izjavio je Richardson.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo