nekoliko odabranih bisera / Nećete vjerovati na što se sve turisti žale: 'Osoblje je bilo preljubazno, sve smo potrošili na napojnice..!'

Image
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

"Sunčanje u toplesu treba zabraniti. Moji praznici su bili uništeni jer je moj partner neprestano promatrao druge žene", požalila se jedna ogorčena gospođa

5.8.2017.
14:45
Grgo Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

Turisti koji pohode različite destinacije tijekom godišnjeg odmora uvijek imaju neke primjedbe, pa čak i kada se vraćaju kući zadovoljni, piše Slobodna Dalmacija. 

Ponekad su njihove pritužbe na mjestu, ponekad pretjerane, ali ima i onih koje svakako spadaju u katagoriju "vjerovali ili ne".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako neke putničke agencije turisti prozivaju zbog neplanirane trudnoće, a neki ih krive što im partner zbog 'iznimne tolerancije na golotinju' dolazi u napast počiniti nevjeru. 

Slobodna Dalmacija donosi nekoliko odabranih bizarnih i pomalo smiješnih prigovora turista.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Momak i ja smo rezervirali sobu s dvije postelje, a dobili smo sobu s bračnom posteljom. Mislim da ste vi krivi zato što sam na godišnjem zatrudnjela. Da ste nam dali sobu kakvu smo rezervirali, to se ne bi dogodilo", napisao je u pritužbi mladi par.

"Sunčanje u toplesu treba zabraniti. Moji praznici su bili uništeni jer je moj partner neprestano promatrao druge žene", požalila se ogorčena gospođa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na putu preko Aljaske putnik se žalio na niske temperature i zatražio naknadu troškova za kupnju tople odjeće koju nisu ponijeli sa sobom te dodao: "Sva putovanja bi trebalo organizirati u tople krajeve. Nisam bio u mogućnosti kupati se i kući sam se vratio bez željene preplanulosti", napisao je u pritužbi.

Jedan par se, vjerovali ili ne, pritužio na prijaznost i izvrsnu poslugu u hotelu, zbog čega su za napojnice potrošili puno više novca nego što su planirali. Naravno, to je bio razlog da od turističke agencije zatraže povrat tog novca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Rezervirali smo izlet u vodeni park, a nitko nas nije obavijestio o tome da moramo sa sobom ponijeti kupaće kostime i ručnike", još je jedan od bisera. 

Eto, dragi ugostitelji, ako mislite da imate previše posla s nepodnošljivim gostima koji se žale na sve i svašta, uvijek se sjetite da postoji netko još gori.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo