'Ne želim da me sutra žale, jer se jedini nisam snašao'

17.1.2012.
17:56
VOYO logo

Nakon što je objavljen podatak kako je sedam aktualnih saborskih zastupnika na jedan dan otišlo u mirovinu kako bi ostvarili pravo na povlaštene mirovine, i IDS-ov Damir Kajin je odlučio napraviti isto.

'Ne želim da mi kažu da nisam normalan'

"Danas sam i ja predao zahtjev, ne znam tko bi na mom mjestu to propustio. Mislim da sam u svojih 20 godina rada zaslužio mirovinu, imam najviše minuta za sabornicom, i ne želim da mi netko kaže 'Ti nisi normalan' ili da me jednog dana sažalijevaju jer se jedini nisam snašao", kazao je Kajin dodajući kako je cijelu godinu u Zagrebu a da nije dosad dobio ništa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bit je da se radi i služi narodu, istina, ali ne da nakon 20 godina ostanete bez kruha jer niste bili kao neki drugi koji su dok su bili na vlasti zaradili milijune i nakupovali se vila", prokomentirao je Kajin za Večernji list. Ujedno je napomenuo da se oko svoje odluke s nikim nije konzultirao, ali da je obavijestio predsjednika njegove stranke Ivana Jakovčića.

A kako će glasati u Saboru?

Ipak kada bude trebao glasati o novom zakonu kojim se ukidaju povlaštene mirovine držat će se svog prijašnjeg stava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ljudi s jednim ili s dva mandata nemaju pravo na povlaštenu mirovinu, možda, ali samo možda, mogu imati pravo na neki paušal", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo