'Ne smije mi se javit' otkad se glupirao po Hitnoj'

"Nije to ni smiješno, nedolično je i za svaku osudu. Treba snositi sankcije pa i sud javnosti", izjavio je Milinović. Nećak mu je, naime, zaradio opomenu pred otkaz.

28.1.2010.
18:10
VOYO logo

Ministru zdravstva Darku Milinoviću je, očigledno, bio urnebesan novogodišnji incident na odjelu Hitne pomoći gospićke bolnice, kojeg je na kraju ipak osudio.

Predvodnik pijane grupe veseljaka koja je banula u Hitnu, uništila ponešto od inventara, trčkarala gologuza po hodnicima, žicala rizlu od spremačice, skakala po bolničkim kolicima... bio je Milinovićev nećak, Dragan Jakovljević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne smije mi se javit zbog gluposti koju je napravio prije mjesec dana kada je prolazio kraj bolnice čestitati svojim kolegama Božić ili Novu godinu", kazao je Milinović kroz smijeh, dodajući kako mu se nećak ponašao "jako fino".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije to smiješno, nedolično je i za svaku osudu. Treba snositi sankcije pa i sud javnosti", izjavio je Milinović. Nećak mu je, naime, zaradio opomenu pred otkaz.

Inače, Jakovljević je bolnički tehničar u toj bolnici, a njihova je proslava dospjela u javnost zato što su ju snimali mobitelom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prethodni članak:

arti-201001280007006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo