DVIJE TURSKE USPJEŠNICE / Ne propustite: 'Sulejman' od 20 sati, 'Nebo' u 21 sat!

Image
Foto: RTL

Prava poslastica na malim ekranima! Od ponedjeljka, 25. ožujka najveće turske serije samo za gledatelje RTL Televizije - "Sulejman Veličanstveni" u 20 sati, "Nebo i zemlja" u 21 sati!

26.3.2013.
10:36
RTL
VOYO logo

RTL Televizija svojim gledateljima sprema pravu poslasticu na malim ekranima - od ponedjeljka 25. ožujka gledatelji će u udarnom terminu imati priliku pratiti dvije najuspješnije turske dramske serije današnjice, "Sulejman Veličanstveni" i "Nebo i zemlja"!

Serija o sultanu Sulejmanu emitirat će se još sljedeća dva tjedna, nakon čega će uslijediti stanka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veličanstvena saga o sultanu Sulejmanu s početkom emitiranja serije "Nebo i zemlja" prelazi u novi termin - u 20 sati.

RTL Televizija prva je televizija koja je otkupila prava za emitiranje treće sezone najpopularnije i najgledanije turske serije "Sulejman Veličanstveni", a hrvatski gledatelji seriju prate skoro paralelno s turskim epizodama koje se prikazuju samo jednom tjedno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No od ovog ponedjeljka 25. ožujka, treća sezona popularne serije ulazi u finale prikazivanja u Hrvatskoj. U sljedeća dva tjedna gledatelji će moći uživati u povratku Bali-bega, spletkama sultanije Šah koja ne odustaje od nauma da se riješi Hurem, te u Mihrimahinim ljubavnim mukama - od rastanka s Jahjom Tašlidžalijem do priznanja ljubavi Bali-begu!

Ova epizoda upravo je prikazana u Turskoj i izazvala je nevjerojatnu pozornost gledatelja – čak 30 milijuna Turaka pratilo je Mihrimahinu ljubavnu izjavu. Posljednje epizode serije "Sulejman Veličanstveni", prije njezine stanke u emitiranju, prikazat će se od ponedjeljka do četvrtka u 20 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

"Nebo i zemlja“, još jedan popularni proizvod produkcijske kuće Ay Yapim, priča je o dva brata povezana krvlju i razdvojena ljubavlju. Već od ovog tjedna u terminu od ponedjeljka do petka u 21 h zvijezda najgledanijih turskih serija, Kivanc Tatlitug, povest će vas na putovanje ljubavi, žrtve i strasti u napetoj dramskoj seriji u kojoj  trenutno uživa gledateljstvo u više od u 22 zemlje diljem svijeta.

Iz Turske stižu vijesti da Kivanc Tatlitug, koji se vraća u hrvatske domove putem nove serije "Nebo i zemlja“, razmatra o prihvaćanju nove uloge, i to, ni manje, ni više, nego Sulejmanova sina Selima II., koji je i naslijedio sultana nakon pobjede nad braćom i smrti oca 1566. godine. Tamošnji mediji nagađaju da bi Tatlitugova kolegica i partnerica iz serije "Strasti orijenta", Beren Saat, trebala glumiti njegovu suprugu, sultaniju Nurbanu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

Dramska serija "Ruža vjetrova" također dobiva novi termin emitiranja: od ponedjeljka do petka u 19.10 sati gledamo nove intrige omiljenih junaka iz Splita.

Od ponedjeljka, 25. ožujka najveće turske serije samo za gledatelje RTLTelevizije - "SulejmanVeličanstveni" u 20 sati, "Nebo i zemlja" u 21sati!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo