projekt 'humanost iznad svega' / Ne lovi lajkove ni pratitelje: Ovo je influencer koji Instagram koristi kako bi pomogao siromašnima

Sven Vlahoviček je pokrenuo je humanitarni projekt HOE čiji je cilj uljepšati svakodnevicu potrebitih

12.3.2020.
10:35
VOYO logo

Uvijek sam imao više nego što mi je trebalo, zahvaljujući svojim roditeljima, ali isto tako znam kako je to kad nemaš. Sad sve češće i češće vidim te prizore i zadao sam si zadatak da jednog dana kad ću imat novaca da ću pomoć ljudima maksimalno koliko mogu, govori nam Sven Vlahoviček.

Prije nepunih mjesec dana pokrenuo je humanitarni projekt HOE s jednostavnim ciljem - učiniti svakodnevicu bar malo ljepšom onima kojima je pomoć najpotrebnija. Prva epizoda serijala odjeknula je na društvenim mrežama. Nahranio je, obukao i ošišao gospodina koji je objeručke prihvatio pomoć.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Prvi put sam sve radio sam. Imam prijatelja koji radi u Piaceri Pasti gdje smo odveli nešto pojesti i kako sam radio u teretani World Class u Westinu, oni su se isto ponudili da dođemo čovjeka okupati i presvući", kaže nam Sven.

Nova epizoda trebala bi uskoro stići, Sven si je zadao cilj da jednom mjesečno objavi novu priču.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Plan je i u jednoj godini izbaciti merch, hoodice i majice, odjeću od čijih prihoda bi se skupljao novac za humanitarne svrhe.''

''Moj HOE znači humanity over everything, odnosno humanost prije svega jer vjerujem da će svatko od nas uspjeti bez kutije cigareta ili kave, ali taj gospodin pored kojeg ste prošli vjerojatno neće moći bez toplog obroka taj dan'', dodaje Sven.

Neka vas Svenova priča inspirira da možda i vi pomognete nekome i uljepšate dan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo