Ne brinite, od srijede nam dolazi proljeće!

Kiša, hladno vrijeme, jak vjetar i snijeg zadaju probleme diljem zemlje, no već od srijede dolazi nam puno ljepše vrijeme, prema kraju tjedna temperature će sve više rasti.

12.3.2012.
14:42
VOYO logo

Zbog gustog snijega koji pada u Gorskom kotaru, uvedeni su zimski uvjeti na cestama D23 Josipdol – Kapela i D42 Josipdol – Saborsko. Jaka bura prekinula je sve trajektne linije iz Splita, te su brojni otoci blokirani, a jak vjetar srušio je i hrast star 400 godina.

No, prognostičari najavljuju da se u većini Hrvatske razvedravanje očekuje u utorak poslijepodne, a tada bi i bura trebala oslabjeti. Od utorka nas čeka ljepše i toplije vrijeme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako će u srijedu u kopnenom dijelu Hrvatske dnevne temperature biti oko 16 stupnjeva Celzijevih, dvostruko više nego u ponedjeljak.

Temperature će nastavi rasti prema kraju tjedna, a za vikend se u pojedinim kopnenim dijelovima zemlje očekuju temperature preko 20 stupnjeva Celzijevih. Zanimljivo, dok će kopneni dio uživati u proljeću, na području uz Jadran temperature će biti od 6 do 8 stupnjeva niže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema prognozama DHMZ-a do kraja ovog i početkom sljedećeg tjedna neće biti novih oborina, a više temperature zraka najavljuju početak proljeća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo