NE BIRAJU SE SREDSTVA: / Evo kako izgleda prljava kampanja

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Koalicija koju predvodi SDP, nazvana "Hrvatska raste", prije nekog je vremena pokrenula svoju web stranicu hrvatskaraste.org.

29.10.2015.
11:00
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo
Image
Foto: Screenshot

Site na sve načine kopira dizajn i izgled stranice koalicije "Hrvatska raste", no osim nelaskavih fotografija Zorana Milanovića, Vesne Pusić i drugih, te podataka koji vladajućima ne idu u prilog, lažni site koalicije donosi i vijesti prenesene iz nekih medija i s desničarskih portala s negativnim vijestima o dužnosnicima lijeve koalicije.

Zakupljivanjem istih ključnih riječi na GoogleAdsu zatim su nepoznati vlasnici lažne stranice Koalicije postigli pun pogodak, jer to izgleda ovako:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Screenshot

U svakom slučaju dobra pouka za iduće izbore - nemojte biti škrti nego zakupite sve domene s imenom vaše stranke/koalicije/programa/kandidata...

Vrijeme je da se krene

Zanimljivo je i da su autori stranicu "Hrvatska raste: Što vi mislite?" odlučili ukrasiti i s videom pjesme "Vrijeme je da se krene" grupe Majke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Očito nisu upoznati s činjenicom da je ta pjesma u drugoj polovini 1990-ih kada je izdana imala posve suprotan politički predznak te da su je uoči izbora 2000. godine koristila strana koju autori stranice hrvatskaraste.com sada blate.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo