EPIZODA IZAZVALA KONTROVERZE / Našminkane i polugole curice šokirale Britaniju!

RTL Televizija u petak od 21:10 sati prikazuje novu epizodu popularnog dokumentarnog serijalu 'U dobru, zlu i kiču'! Ova epizoda izazvala je mnoge kontroverze u Velikoj Britaniji i Europi. Naime, kadrovi maloljetnih djevojčica koje našminkane i oskudno odjevene izazovnim plesom slave svoju prvu pričest postali su meta svih gledatelja.

12.4.2013.
11:27
VOYO logo

Nova epizoda najpopularnijeg dokumentarnog serijala, 'U dobru, zlu i kiču' donosi pravu romantičnu priču o Romeu i Juliji. Bilo koja druga 'obična' djevojka iz susjedstva ni ne pomišlja o udaji za Roma, no Sam, sedamnaestogodišnja konobarica, ne može dočekati trenutak da stane pred oltar sa svojim zaručnikom, Romom Patom. 

Pred djevojkom Sam se nalazi težak zadatak. Udavanjem u romsku obitelj, Sam se mora pokazati i prigrliti romsku tradiciju i način života. Da dokaže kako se može mjeriti s Romkinjama, Sam je naručila haljinu koja će posramiti sve uzvanike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

Kako serijal u svakoj epizodi prati dvije paralelne priče, osim prekrasne ljubavne priče između Pata i Sam, epizoda donosi obred zrelosti i prvu pričest Romkinje Moly koji su izazvali šok među gledateljstvom.

Ova epizoda je izazvala mnoge kontroverze u Velikoj Britaniji i Europi. Naime, kadrovi maloljetnih djevojčica koje našminkane i oskudno odjevene izazovnim plesom slave svoju prvu pričest postali su meta svih gledatelja serijala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon emitirane epizode televizijska kuća Chanel 4 bila je zatrpana mailovima, telefoni su neprestano zvonili, a kritičari i gledatelji su izrazili svoje mišljenje u kolumnama, blogovima i forumima.

Image
Foto: Sceenshot

Gledatelji serijala su čak i potpisivali peticiju za ukidanje kontroverznog serijala. Iako mnogi gledatelji ne uviđaju onu dokumentarnu stranu, televizijski kritičari britanskih portala prepoznali su ozbiljnost projekta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, serijal pokušava upoznati društvo s problemima nomada ili irskih putnika, kako ih zovu u Velikoj Britaniji, te Roma, i dovesti do rješenja situacije koja se godinama izbjegavala – običaji Roma i nomada, te njihov suživot s ostalim stanovnicima Velike Britanije.

Večeras od 21:10 sati saznajte sve o životu Roma i nomada u najpopularnijem dokumentarnom serijalu 'U dobru, zlu i kiču'!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo