klub smijeha / Nasmijte se do suza uz najbolje stand up komičare!

Image
Foto: RTL

Ljubav, besparica, seks, roditelji, bake, djedovi, gužve u tramvajima, sudari trajekta, politika i mnoge druge teme iz svakodnevnog života i situacije u kojima se svatko od nas može naći, stand up komičari opisat će na svoj način i pritom nasmijati do suza gledatelje.

7.10.2013.
11:48
RTL
VOYO logo

Od 11. listopada svakog petka u pet epizoda od 23.15 sati gledatelje RTL2 zabavljat će i nasmijavati stand up komičari u zabavnoj emisiji 'Klub smijeha'. VlatkoŠtampar, MarinaOrsag, TihomirParavina, GoranVugrinec, GoranFurjan i TinSedlar jednom će tjedno zabavljati gledatelje svojim stand up nastupima, a društvo će im praviti slovenski improvizatori iz skupine 'Improleptika' iz Ljubljane, JanezTrontelj, NinaV. Orlič, GoranZavršnik i AndrejTežakTešky (umjetnički vođa projekta/ideja/koncept) te srpski improvizatori iz skupine 'Ikki' iz Novog Sada, BojanBrankov, Igor Krivokapić, MilanSijakov, ViktorKerkez i SlobodanNaketa.

Ljubav, besparica, seks, roditelji, bake, djedovi, gužve u tramvajima, sudari trajekta, politika i mnoge druge teme iz svakodnevnog života i situacije u kojima se svatko od nas može naći, stand up komičari opisat će na svoj način i pritom nasmijati do suza gledatelje.

Svi oni dugi niz godina marljivo nastupaju i zabavljaju publiku, a njihovi nastupi uvijek se održavaju u prepunim dvoranama i klubovima. Hrvatska ekipa sastoji se od šest članova, a svi se jednako vesele što će ući  u domove gledatelja preko malih ekrana te, kako kažu, nasmijati ljude kako bi u krevet išli s osmijehom na licu, bez obzira kakav im je prethodno bio dan. S toga ne propustite 'Klub smijeha', od 11. listopada na RTL2 od 23.15 sati!



O stand up komičarima:

VLATKO ŠTAMPAR
Čakovečki komičar Vlatko Štampar karijeru započinje krajem 80-ih, izmamivši vlastitoj majci osmijeh na lice nakon nezamislivih porodiljinih muka. Nakon te prve i najteže gaže u životu, mladi Vlatko, samo 20 godina kasnije, počinje vladati stand up podzemljem velegrada Zagreba i tako se počinju širiti glasine o dobroćudnom divu duhovitih manira.
Započevši na sada već kultnim open-mic večerima u zagrebačkom 'Purgeraju', ovaj se neprilagođeni Međimurac ubrzo pokazao kao miljenik publike. Sudjelujući u formiranju stand-up scene Zagreba, Vlatko Štampar prometnuo se u nezaobilazno ime stand-upa na ovim prostorima. Nastupa na stand-up večerima i festivalima komedije po gradovima diljem bivše Jugoslavije te, unatoč jezičnoj barijeri (materinji mu je međimurski), uspijeva neobičnom lakoćom pokreta nasmijati na stotine i tisuće ljudi. Vlatko već godinama postojano i neumjereno nasmijava posjetioce zagrebačkog Studija Smijeha.
Za one koji ga nisu “probali”, Vlatko će ostati nikad pronađeno utjelovljenje svih onih suludih misli koje svatko od nas pomišlja, ali s razlogom ignorira.

MARINA ORSAG
Marina Orsag u svojoj osmogodišnjoj karijeri ima više od 1300 odrađenih nastupa, u kojima je razveseljavala i publiku i sebe samu. Iako ima puno odrađenih nastupa, nada se da će ih biti bar još deset puta toliko jer osjećaj kad nasmiješ ljude je, kako kaže, jedan od najljepših na svijetu. Osim u Hrvatskoj, gdje je nastupala čak i pred predsjednikom Mesićem, publiku je osvojila i u Srbiji, Bosni i Hercegovini te Sloveniji gdje je redoviti gost. U veljači 2010. nastupa na najstarijem festivalu u Europi, Leicester festival u Engleskoj, te u Londonu gdje je oduševila englesku publiku i slijedeće godine bila pozvana na London International Comedy Conference.

TIHOMIR PSIHOMIR PARAVINA
Tihomir Paravina je komičar koji objašnjava svoje fore - za razliku od mađioničara koji vam nikad neće reći u čemu je fora. Toliko dugo je za mikrofonom da bi trebao plaćati pretplatu. Služi se klavirom. Htio bi imati dim mašinu da može nestati s pozornice. Tvrdi da se može "izgoriti" pod reflektorima isto kao pod suncem.

GORAN VUGRINEC GOC
Rođen 1985. u Zagrebu gdje preživljava i danas. Osim blamiranja na pozornici, aktivno radi kao novinar, a dodatni mu užitak pruža i jurnjava kroz šumu na brdskom biciklu. Obožava sarmu, a ne voli kada ljudi s krive strane pišu smajlića.  U slobodno vrijeme piše haiku prozu te protiv sebe igra potapanje brodova. Inspiraciju za fore, kaže,  pronalazi u telefonskom imeniku. Uskoro bi mogao završiti u svemiru, budući da se prijavio u Axe Apollo Space Akademiju te ako prođe,  mahat će nam iz svemira!

GORAN FURJAN
Goran Furjan započinje karijeru stand up komičara 2007. godine nastupom u novonastaloj udruzi u Varaždinu, bok uz budućeg kolegu komičara Vlatka Štampara. Nakon nekoliko inicijalnih nastupa na lokalnim daskama seli se u Zagreb, gdje opetovano pobjeđuje na večerima otvorenog mikrofona. Ovaj bradati  momak, inače je tattoo majstor, ali i državni prvak u prostoručnom crtanju. Inspiraciju za svoje nastupe nalazi u svakodnevnim situacijama, u kojima se razum i logika sklanjaju s puta dobroj staroj ljudskoj gluposti.

TIN SEDLAR
Tin Sedlar rođen je u Zagrebu. Najmanji je komičar na Balkanu, boji se svega što je više od 168 cm i voli sve što vole mladi (mali). Teme o kojima govori uključuju svakodnevne situacije, dogodovštine s prijateljima, poznate osobe, a osobito se voli šaliti na svoj račun. Kao mlađi je bio mali, a kao veliki je opet mali. Diplomirao je na Filozofskom fakultetu u Zagrebu i postao magistar pedagogije, a uz stand up, bavi se još i nogometom, dječjim predstavama. Jedan od hobija mu je i pokazivanje osobne iskaznice na ulazu u noćne klubove jer nitko ne vjeruje koliko ima godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo