Nasmiješena Bruna Sanader: Tata još nije tu!

Fotografi brojnih medijskih redakcija od ranog su jutra strateški raspoređeni kod Remetinca i u Kozarčevoj ulici: iščekivalo se puštanje bivšeg premijera Ive Sanadera na slobodu.

12.12.2011.
14:16
VOYO logo

Recite im da tata nije tu!Lijepa kći pritvorenog bivšeg premijera Bruna Sanader napustila je kuću u Kozarčevoj u ponedjeljak oko 9 sati ujutro i na ulici (ponovno) zatekla fotoobjektive.

Za razliku od početnih faza procesa protiv Ive Sanadera prije godinu dana, kada je s nelagodom prolazila kraj reportera, danas se opušteno nasmiješila kamerama, pa čak i popričala s fotoreporterima. Poručila im je da kažu svojim urednicima da "tata nije tu"!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tatin 'jatak' u bijegu od medija i pravosuđa

Bruna Sanader je, podsjetimo, pomogla svom ocu da se uz što manje pompe provuče pokraj fotoreportera onog kobnog dana kad je zatraženo njegovo uhićenje, a zatim ga je, kako je izvijestila slovenska policija, u Volkswagen 'bubi' prebacila preko granice.

Godinu dana kasnije, on je ipak i još uvijek u pritvoru, a u Kozarčevoj, gdje je smještena obiteljska kuća Ive Sanadera, i pred Remetincem fotoreporteri su uzalud čekali izvršenje odluke Ustavnog suda o puštanju bivšeg premijera Sanadera na slobodu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo