'POTRAGA ZA DORY' / Napokon stiže nastavak hita 'Potraga za Nemom'

Image
Foto: Screenshoot/YouTube

Kompanija Disney objavila je jučer da će nakon 12 godina snimiti nastavak animiranog megahita "Potraga za Nemom", dobitnika Oscara 2003., koji će se u kinima pojaviti krajem 2015. i biti naslovljen "Potraga za Dory".

3.4.2013.
9:27
Screenshoot/YouTube
VOYO logo

Dory je druželjubiva ribica, Nemova prijateljica, kojoj je glas u originalnom filmu dala Ellen DeGeneres (u hrvatskoj sinkronizaciji Suzana Nikolić).

Kompanija Disney objavila je, naime, u utorak da će nakon 12 godina snimiti nastavak animiranog megahita "Potraga za Nemom", dobitnika Oscara 2003., koji će se u kinima pojaviti krajem 2015. i biti naslovljen "Potraga za Dory".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako će se u novom crtiću pojaviti svi glavni likovi iz originala, uključujući Nema i Merlina, priča će biti fokusirana na Dory, objavili su Disney i Pixar. Još, međutim, nije poznato hoće li i njima glasove dati glumci koji su to učinili u prvom dijelu (Albert Brooks i Willem Dafoe).

"Čekala sam ovaj dan dugo, dugo, dugo, dugo vremena", rekla je DeGeneres u priopćenju. "Vrijedilo je čekati, scenarij je fantastičan. Ima sve ono što sam voljela u prvom dijelu, puno srca, puno smijeha, a sada i više Dory", kazala je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Potraga za Nemom" zaradila je oko 920 milijuna dolara na kino blagajnama diljem svijeta. Impresivno za animirani film u koji je uloženo deset puta manje. Film je 2003. osvojio Oscara za najbolji animirani film.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo