umalo eksplodirao auto / Napali radnike iz Srbije: Uhićen 18-godišnji Zadranin, policija traga za ostalima

Radnici su htjeli ući u zgradu u kojoj su imali smještaj kad su ih s leđa zaskočila dvojica muškaraca

25.9.2018.
12:17
VOYO logo

Sinoć oko 22.15 sati u ulici Put Gazića u Zadru, na parkiralištu su nepoznate osobe prišle dvojici muškarca u dobi od 30 godina, kojom prilikom su ih najprije verbalno napale, da bi potom jedna nepoznata osoba muška i fizički napala 30-godišnjaka, koji nije ozlijeđen, javlja eZadar.

Tom prilikom su također zapalili dvije baklje te ih bacile u pravcu oštećenih, nakon čega su se udaljili. Tijekom noći u prostorije policije dovedeno je više osoba koje se dovode u vezu s ovim događajem  te je u tijeku kriminalističko istraživanje u cilju rasvjetljavanja svih okolnosti. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Policijski službenici II policijske postaje Zadar provode kriminalističko istraživanje nad 18-godišnjakom kojeg se sumnjiči da je sinoć oko 22 sata, na Putu Gazića u Zadru, zajedno s više za sad nepoznatih osoba fizički napao dvojicu 30-godišnjih državljana Srbije,nakon čega su prema njima bacili dvije signalne baklje i pobjegli", javlja glasnogovornik PU zadarske, Elis Žodan.

Napadnuti stranci nisu ozlijeđeni, a odmah nakon napada u službene prostorije policije dovedeno je više osoba za koje se sumnjalo da su povezani s napadom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kriminalističko istraživanje se nastavlja u odnosu na druge učesnike ovog događaja.

Napadnute osobe radnici iz Srbije

Kako doznaje Zadarski.hr, napadnuti su radnici iz Srbije angažirani na demontaži skele s teniskog igrališta na Višnjiku. Radnici su, naime, htjeli ući u zgradu u kojoj su imali smještaj kad su ih s leđa zaskočila dvojica muškaraca. Počeli su ih udarati nogama, a jedan od napadača je zapalio baklju. Nakon nekoliko trenutaka napadači su pobjegli, a baklju bacili prema radnicima. Baklja se odbila od zgrade i otkotrljala pod automobil Škoda karlovačkih registracijskih oznaka parkiran ispred zgrade. Malo je nedostajalo da baklja zapali vozilo, no to se na sreću nije dogodilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Incident u Put Gazića jako je uznemirio stanovnike kvarta i obližnjeg hostela iz kojeg je nakon događaja otišlo četvero gostiju šokirani vandalskim napadom. Prema neslužbenim informacijama, policija je tijekom utorka ujutro privela više osoba na obavijesne razgovore i među njima navodno sumnja na dvojicu počinitelja u dvadesetim godinama, odnosno napadače na radnike iz Srbije. Jedan od njih poznat je kao pripadnik navijačke skupine Tornado, piše Zadarski.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo