Svi su ludi za 'Sulejmanom' / Naočit mladić zaintrigirao gledatelje RTL-a

Serija 'Sulejman Veličanstveni' nastavila je nizati pobjede u gledanosti i u novom tjednu prikazivanja! Epizoda emitirana sinoć, u ponedjeljak 26. studenog, bila je najgledaniji program dana na svim nacionalnim televizijama, ostavivši daleko iza sebe ostale konkurentne zabavne i informativne formate!

27.11.2012.
13:22
VOYO logo

Povratak odraslog Sulejmanovog sina, princa Mustafe, uvelike je zainteresirao dvorane, ali i ponovno pokrenuo već zaboravljeni rat između njegove majke Mahidevran i sultanove supruge Hurem.

Prvi nastup novog lika u seriji zainteresirao je i gledatelje, točnije njih preko 770 tisuća koji su jučer bili uz RTL Televiziju! S gledanošću od 18,4% u totalu populacije i 16,8% u ciljnoj skupini od 18 do 49, "Sulejman Veličanstveni" bio je pobjednik večeri, odnosno najgledaniji format cijelog dana na svim nacionalnim televizijama u obje skupine!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Serija o osmanskom vladaru ostavila je iza sebe središnji informativni program Nove TV (gledanost od 15,7% u totalu populacije), seriju "Larin izbor" (13,2%), kulinarski reality show "Masterchef" (12,9%), te seriju "Lud, zbunjen, normalan" (10,8%)!

Sve o seriji "Sulejman Veličanstveni" možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Facebook.com/Sulejman.Velicanstveni.RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo