NAKON STRAVIČNOG UBOJSTVA, NOVE PRIJETNJE U CENTRU ZA SOCIJALNU SKRB ĐAKOVO: / Ravnateljica: 'Sami smo i jadni'

Image
Foto: Pixsell

Prijetnje su prijavili policiji, no vidno utučena ravnateljica Petrović nije htjela dalje komentirati slučaj jer kako kaže, 'sami su i jadni'

11.7.2019.
13:31
Pixsell
VOYO logo

Ravnateljica Centra za socijalnu skrb u Đakovu, Dubravka Petrović, potvrdila je za 24sata da je u četvrtak jedan korisnik prijetio djelatniku centra. Prijetnje su prijavili policiji, no vidno utučena ravnateljica Petrović nije htjela dalje komentirati slučaj jer kako kaže, "sami su i jadni".

Prijetnje je dobila i radnica đakovačkog Centra, i to na Facebooku, od bivšeg korisnika drugog centra gdje je radila. Danas je u Domu za starije i nemoćne u Đakovu u 13 sati počela komemoracija za ubijenu socijalnu radnicu Blaženku Poplašen, a pokop će se održati u 16 sati na mjesnom groblju u Selcima Đakovačkim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danas je osumnjičeni za ubojstvo radnice i ranjavanje pravnika Centra Ivana Pavića došao pred osječko tužiteljstvo i kasnije popodne odlučit će se o njegovu pritvoru. Ranjeni Ivan Pavić još uvijek se bori za život.

Image
NAPADNUT JOŠ JEDAN CENTAR ZA SOCIJALNU SKRB! Šakom razbio vrata i vikao: /

'Sve vas treba ubiti'

Image
NAPADNUT JOŠ JEDAN CENTAR ZA SOCIJALNU SKRB! Šakom razbio vrata i vikao: /

'Sve vas treba ubiti'

Stravično ubojstvo u Đakovu

Ministrica Nada Murganić u srijedu je kazala kako su prijavljeni incidenti u centrima za socijalnu skrb - razbijanje stakla, vrijeđanje, napadi, ali nije precizirala o kojim se napadima radi. "Oko 70 posto djelatnika u sustavu je primilo prijetnje ili fizičke napade. Nije dobro što smo mi prihvatili da su prijetnje dio našeg posla i one se često ne prijavljuju. Ne smije se više dogoditi da nam zaposlenici na radnom mjestu gube život", rekla je Murganić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osumnjičeni za ubojstvo radnice Centra za socijalnu skrb Andrija D. navodno se već liječio kao duševni bolesnik, bio je sklon alkoholu i nasilju. I prije je prijavljivan za napade u Centru. Motiv bi, navodno, moglo biti njegovo nezadovoljstvo visinom socijalne pomoći koju je primao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo