NAKON ŠTO SE U SABORU UMALO POTUKAO, GLASNOVIĆ NASTAVIO VRIJEĐATI HSS-OVCA NA FEJSU: / 'Diže svoju bezvratu masnu glavu u Saboru'

Image
Foto: Facebook/Screenshot
13.2.2020.
20:16
Facebook/Screenshot
VOYO logo

Nakon što je danas u Saboru zamalo došlo do fizičkog obračuna između nezavisnog zastupnika Željka Glasnovića i HSS-ova Željka Lenarta, pri čemu je Glasnović govorio o korupciji, kritizirao HRT i spominjao komunizam, sve je završilo i na društvenim mrežama. Naime, Glasnović je u objavi na Facebooku, nazvanoj "Radi istine", nastavio s vrijeđanjem Lenarta nazvavši ga dvojnikom Stane Dolanca, utjecajnog slovenskog i jugoslavenskog komunističkog političara, jednog od najbližih suradnika predsjednika Josipa Broza Tita.

"Bio sam dijete kad je moja obitelj, kao i mnoge hrvatske obitelji nakon 1945., bila prisiljena bježati od beznađa i spašavati život izvan svoga doma i Domovine. Kao i mnogi drugi Hrvati, članovi moje obitelji završavali su u masovnim grobnicama, na križnim putevima i u kazamatima. Oduzeti su im svi posjedi i imovina koju su generacijama, teškim radom stjecali. Mojemu djedu, kao hranitelju obitelji, nakon 10 godina robije u KPD Zenica, osim imovine, oduzeta su i sva građanska prava, uključujući pravo na rad. Križni put, zatvaranja i razne druge torture doživjele su i moja baka, majka i tete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A 1991., kad je trebalo spašavati ovaj Hrvatski narod i Domovinu od istog agresora, moj brat i ja vratili smo se iz svoje udobnosti braniti ovaj narod, ne žaleći svoje živote. Brat je prošao 15 mjeseci nezamislivih tortura u četničkom zarobljeništvu gdje su mu bušili koljena s bušilicom, bez uha, bez kože na leđima... A pitanje za dvojnika Stane Dolenca iz HSS-a koji bezočno diže svoju bezvratu masnu glavu u Saboru: gdje je bio kad se branila Domovina i narod (kažu da je, kao i svaki miš, pobjegao u mišju rupu)? Zašto se priključio crvenoj opciji koja je, uz hrvatski narod, pobila i prvake HSS-a, zatvarala Radićevu ženu, uništila Hrvatsko selo...? DRAGI HRVATSKI DOMOLJUBI, ŠIRITE ISTINU O HRVATSKOJ POVIJESTI. ISTINA JE KAO LAV – PUSTI GA ON ĆE NAĆI SVOJ PUT", zaključio je Glasnović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
JEDVA SU SPRIJEČILI TUČNJAVU U SABORU! Glasnović opet o partiji, HSS-ovac uzvratio: /

'Mi nismo pobjegli u Kanadu', a onda je počelo...

Image
JEDVA SU SPRIJEČILI TUČNJAVU U SABORU! Glasnović opet o partiji, HSS-ovac uzvratio: /

'Mi nismo pobjegli u Kanadu', a onda je počelo...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo