NAKON ŠTO JE MARICA VIDAKOVIĆ PODERALA NJEGOVU NAGODBU, OGLASIO SE ANTE RAMLJAK: / 'Svi moramo pronaći kompromis ili svi gubimo'

Image
Foto: PIXSELL

Nakon sastanka izvanredne uprave Agrokora s Udrugom dobavljača Agrokora i oštrog istupa Marice Vidaković, oglasio se izvanredni povjerenik za Agrokor Ante Ramljak.

21.12.2017.
16:37
PIXSELL
VOYO logo

Izvanredni povjerenik Agrokora AnteRamljak poručio je u četvrtak nakon prezentacije nacrta strukture nagodbe Udruzi dobavljača Agrokora da su danas zauzete početne pozicije te da je određena grupa vjerovnika nezadovoljna, no kako o svemu predstoje mjeseci razgovora.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Prokuristica Kraša poderala Ramljakovu nagodbu

Image

Prokuristica Kraša poderala Ramljakovu nagodbu

Svjestan je da su ovo početne pozicije u kojima ima stvari koje nekima nisu prihvatljive, ali da će se o svemu razgovarati u naredna tri do četiri mjeseca.

"Što se tiče nezadovoljstva određene grupe vjerovnika, to je bilo za očekivati", izjavio je Ramljak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otkriva da su dobavljačima sporne dvije stvari te da će o tome razgovarati i vidjeti do koje mjere se neke stvari mogu promijeniti.

"Činjenica je kako moramo voditi računa da se pojedina društva i vjerovnici u pojedinim društvima moraju tretirati na potpuno drukčiji način", ustvrdio je Ramljak na opasku da su vjerovnici u pojedinim kompanijama u neravnopravnom položaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nekoliko sam puta ponovio, u ovom procesu nema pobjednika i gubitnika, ovdje jednostavno svi moraju pronaći kompromis ili svi gube", rekao je Ramljak.

Podsjetimo, danas se izvanredna uprava Agrokora sastala s nedavno osnovanom Udrugom dobavljača Agrokora, a nakon sastanka, prilično oštru izjavu dala je MaricaVidaković, prokuristica Kraša, koja je pred novinarima, u znak protesta, poderala nacrt nagodbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi smo taj plan vidjeli tek danas. Ranije nam je predstavljena tek skica. Gospoda vjerojatno neće imati ugodne blagdane, barem ne sa strane dobavljača", poručila je Vidaković.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo