REAKCIJA NAKON IZBACIVANJA / Nakon što je izbačena iz stranke Marijana Petir se oglasila: napala Beljaka i to žestoko

Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

'Upravo sam putem medija saznala vijest da sam nakon 27 godina članstva isključena iz HSS-a', napisala je između ostalog.

7.6.2017.
7:55
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

Marijana Petir, bivša HSS-ovka na svom se Facebooku oglasila nakon izbacivanja iz stranke te tvrdi kako je tijekom postupka došlo do kršenja njenih temeljnih prava.

Naime, Petir je zajedno s još troje članova stranke, izbačena iz HSS, a predsjednik stranke Krešo Beljak nakon te odluke izjavio je kako se radi o ljudima koji su radili štetu stranci dugi niz mjeseci te da je jako sretan zbog njihova izbacivanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Krešo Beljak: 'Predsjedništvo HSS-a iz stranke isključilo Marijanu Petir' 

Nakon toga Petir je na svom Facebooku napisala: 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Upravo sam putem medija saznala vijest da sam nakon 27 godina članstva isključena iz HSS-a. Premda ne postoji nikakva moja krivnja, odluka je očekivana obzirom na interesnu povezanost pojedinih članova predsjedništva i njihove ovisnosti o Kreši Beljaku. Oni moraju raditi što im on kaže ukoliko žele zadržati svoje pozicije, a to je politička korupcija.
Tijekom ovog postupka došlo je do teške povrede mojih prava, koja su zajamčena Europskom konvencijom za zaštitu ljudskih prava i temeljnih sloboda, što je nepoznanica za današnje vodstvo HSS-a. Kada dobijem pisanu odluku, odlučit ću o sljedećim koracima. Zahvaljujem svima koji su mi iskazali podršku!",
poručila je Petir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo