NAKON NOGOMETA - POLITIKA; Poznati bivši reprezentativac na listi za lokalne izbore u Dubrovniku: / 'Uvijek beskompromisan i srčan'

Image

Bivši bosansko-hercegovački nogometni reprezentativac, Emir Spahić novo je pojačanje Dubrovačke stranke na listi za lokalne izbore

18.3.2021.
14:21
VOYO logo

Poznati bivši bosansko-hercegovački reprezentativac rodom iz Dubrovnika, Emir Spahić nakon prestanka svoje bogate sportske karijere odlučio je prijeći u politiku. Bivši igrač Čelika, GOŠK-a, Zagreba, Shinnika, Torpeda i Lokomotiva iz Moskve, Montpelliera, Seville, Anzhija, Bayer Leverkusena i HSV-a sada je odlučio zaigrati na listi Dubrovačke stranke na predstojećim lokalnim izborima, javlja Dubrovački dnevnik.

Osnivač DUSTRA-e, Željko Raguž smjestio je Spahića na četvrto mjesto gradske izborne liste. Upravo je taj broj nosio na dresu Bosne i Hercegovine u svoja 94 reprezentativna nastupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Godinama ministar obrane u najjačim ligama svijeta, legendarni kapetan i ikona kako na terenu tako i izvan njega. Uvijek beskompromisan i srčan, naš gigant Emir Spahić", pohvalili su se u DUSTRA-i novim pojačanjem na lokalnim izborima.

Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo