POVRATAK U IZVRŠNU VLAST / Nakon ljudskih prava bavit će se kulturom: Ilčić postaje savjetnik ministrice Obuljen Koržinek?

Image
Foto: Petar Glebov/PIXSELL

Bivšem saborskom zastupniku i predsjedniku konzervativne stranke je ovo drugi put da postaje savjetnik u Vladi HDZ-a

7.11.2017.
8:05
Petar Glebov/PIXSELL
VOYO logo

Ladislav Ilčić, bivši saborski zastupnik i predsjednik konzervativne stranke Hrast - Pokret za uspješnu Hrvatsku, mogao bi postati savjetnik u Ministarstvu kulture, doznaje Jutarnji list od dobro obaviještenog izvora iz Ministarstva.

"Neću ništa potvrđivati, kada bude službena obavijest, bit će službena obavijest", kratko je poručio Ilčić. Ministrica Nina Obuljen Koržinek također nije demantirala niti potvrdila da bi joj upravo Ilčić mogao postati savjetnik. Prema neslužbenim informacijama, Ilčić je tražio mjesto državnog tajnika u ministarstvu kulture, no Obuljen se oštro usprotivila tome stoga bi kompromisnim rješenjem Ilčić trebao postati njenim savjetnikom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ilčiću je ovo drugi put da postaje savjetnik u Vladi HDZ-a nakon što ga je bivši ministar vanjskih poslova i potpredsjednik Vlade Davor Ivo Stier također imenovao svojim posebnim savjetnikom za ljudska prava, no na toj poziciji se nije dugo zadržao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo