kapetan, poduzetnik, političar / Nakon kratke i teške bolesti preminuo nekadašnji šibensko-kninski župan Gordan Baraka

Image
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Baraka je od ožujka 2000. obnašao dužnost župana Šibensko-kninske županije do sjednice na kojoj je smijenjen u lipnju 2002. godine

28.10.2018.
14:04
Dusko Jaramaz/PIXSELL
VOYO logo

Gordan Baraka, poduzetnik, kapetan duge plovidbe i nekadašnji šibensko-kninski župan nakon kratke i teške bolesti umro je u nedjelju ujutro oko 6 sati u Zagrebu u 71. godini, javlja Šibenski portal.

Baraka je plovio morima kao kapetan duge plovidbe, a onda je krajem osamdesetih godina donio odluku da se vraća na kopno. Tada se bavio posredovanjem pri zapošljavanju pomoraca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon Domovinskog rata okupacija mu je bila i turistička agencija "Mag Tours", a potom i Pučko otvoreno učilište "Libar", na kojem se najprije počelo s izobrazbom pomoraca.

Bio je predsjednik Košarkaškog kluba "Šibenka" u vrijeme kad su izborili sudjelovanje u regionalnoj ligi. U zadnje vrijeme obnašao je funkciju predsjednika Omladinskog košarkaškog kluba "Dražen Petrović"’.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon parlamentarnih izbora 3. siječnja 2000. godine, Baraka je od ožujka obnašao dužnost župana Šibensko-kninske županije do sjednice na kojoj je smijenjen u lipnju 2002. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo