ZAGREB CALLING / Nakon fantastičnog nastupa na Exitu, Faithless dolaze 'zapaliti' Zagreb!

Legende elektronske scene, predvođeni karizmatičnim frontmenom Maxi Jazzom i glazbenim nadahnućem prve dame benda Sister Bliss, priredili su najveći svjetlosni show u povijesti Exita

13.7.2015.
12:22
VOYO logo

Nakon odličnog sinoćnjeg nastupa na glavnoj pozornici Exit Festivala, grupa Faithless dolazi na zagrebačku Šalatu gdje će sutra, u utorak 14. srpnja, proslaviti impresivnih 20 godina karijere na drugom danu Zagreb Callinga.

Faithless su održali najbolji koncert završne večeri 15. Exit festivala te nastupili pred više od 40.000 ljudi na glavnoj pozornici i predstavili svoju nevjerojatno dobru elektronsku glazbu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Legende elektronske scene, predvođeni karizmatičnim frontmenom Maxi Jazzom i glazbenim nadahnućem prve dame benda Sister Bliss, priredili su najveći svjetlosni show u povijesti Exita. 

Redali su se hitovi „Salva Mea“, „God is a DJ“, „Music Matters“, a posebna erupcija dogodila se uz pjesmu „Insomnia“. Kraj nastupa pripao je pjesmi „We Come 1“ uz Maxijevu poruku okupljenoj publici iz svih dijelova svijeta: „If we want to get peace done, we must become one“.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Impresivne reakcije i odličan nastup pokazna su vježba za Zagreb.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slavlje se već sutra nastavlja na Šalati jer Faithless proslavu dva desetljeća duge karijere imaju i na Zagreb Callingu.

Vrhunska laserska produkcija i moćan razglas obećavaju da će i ovaj nastup biti za pamćenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bend koji je ostao upisan u povijest elektronske glazbe u Zagreb vraća u punoj koncertnoj postavi.

Povratak velikana elektronske glazbe u Zagreb ujedno je i sjajna prilika vidjeti Faithless u live izdanju i uživo doživjeti neke od njihovih bezvremenskih hitova kojima su obilježili cijele generacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ZAGREB CALLING

Zagreb Calling, dvodnevni open air spektakl na Šalati će 13. i 14. srpnja ugostiti velikane rock i elektro scene Billy Idola i Faithless uz goste.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Britanska rock legenda Billy Idol predvodnik je izvođača prvog dana Zagreb Callinga koji će se održati u ponedjeljak 13. srpnja, te dolazi na jedini nastup u regiji.

Rock ikona čija karijera traje više od tri desetljeća vlasnik je bezvremenskih hitova poput “Cradle Of Love”, “Dancing With Myself”, “White Wedding”, “Rebel Yell”, “Eyes Without A Face”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na prvi Zagreb Calling Billy Idol stiže u sklopu velike europske turneje koja prati aktualan album “Kings And Queens Of The Underground”.

Uz njega će na Šalati nastupiti dvije regionalne legende - Partibrejkersi i Psihomodo Pop.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Headlineri drugog dana u utorak 14. srpnja su britanski Faithless, jedno od najvećih imena elektronske glazbe, koji ovim nastupom slave 20 godina karijere i to live nastupom u punoj koncertnoj postavi.

U Zagreb se vraćaju četiri godine nakon odličnog nastupa u Domu sportova koji se još uvijek pamti. Njima se drugog dana priključuju domaći Nipplepeople i Detour.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SATNICA

Vrata stadiona Šalata oba dana otvorit će se u 18:00 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvog dana, u ponedjeljak 13. srpnja, na pozornicu se Partibrejkers penju u 19 sati, a Psihomodo Pop u 20:05. Billy Idol vladat će pozornicom od 21:30.

Drugog dana, u utorak 14. srpnja, od 19 nastupaju Nipplepeople, a od 20:15 Detour. Faithless se penju na pozornicu u 21:45.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ULAZI NA STADION

Otvorena su tri ulaza za posjetitelje:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
  • Ulaz Šalata donji (najbliži Schlosserovim stubama)
  • Ulaz Šalata gornji (kod Boinga)
  • Ulaz stepenice Vončinina

Sva tri ulaza će biti otvorena u 18 sati.

Rubetićeva ulica bit će zatvorena za promet od križanja s Vončininom oba dana od 17:00, pa sve do ponoći. Najbliži javni parking nalazi se u Vončininoj. Iz Vončinine postoje stepenice kojima se dolazi do stražnjeg ulaza na stadion gdje će se također moći ući s ulaznicom. Najbliže javne garaže su na Langovom trgu i u Importanne Galeriji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

KARLOVAČKO - SLUŽBENO PIVO FESTIVALA

Važnost ovog događaja za Zagreb, ali i regiju prepoznalo je i Karlovačko pivo i postalo službeno pivo Zagreb Callinga. Karlovačko je još jednom pokazalo da je pivo s odličnim glazbenim ukusom i da podupire sjajna glazbena događanja te će osvježiti sve žedne posjetitelje ovog dvodnevnog spektakla na Šalati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ULAZNICE

U prodaji su dnevne ulaznice po cijeni od 249 kn.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ponudi se nalaze i dnevne VIP ulaznice po cijeni od 350 kn.

SLUŽBENA PRODAJNA MJESTA:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Službena prodajna mjesta Eventima I www.eventim.hr

Na dan koncerta će biti i prodajno mjesto ispred stadiona, smješteno kod gornjeg ulaza Šalata.

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo