bilo je vrijeme / Nakon dva tjedna bure i oborina, Hrvatsku već od sutra očekuje pravo ljeto

Jaka bura koja puše posljednja dva dana nakratko je otpuhala ljetni ugođaj. No već sutra ljeto se vraća, jer vjetar će se smiriti, a temperature rasti. Idućeg tjedan na kopnu se očekuje vrijednosti i do 30 Celzijevih stupnjeva. A je li bura rastjerala splitske kupače, doznajte u videoprilogu

28.5.2015.
19:15
VOYO logo

Jaka bure i velike količine oborina odmaknule su nas od ljetnog ugođaja koji je počeo zahvaćati Hrvatsku, no već idućeg tjedna na kopnu nas očekuju temperature i do 30 stupnjeva Celzijusa. 

A turistima u Hrvatskoj vjetar ipak nije zasmetao da uživaju u suncu,  a ni zbog temperature mora od 18 stupnjeva nisu promijenili mišljenje o kupanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne smeta nam, vrijeme je prekrasno. Puno bolje nego u Nizozemskoj", rekla je Lora. 

Iako je bura na sjevernoj strani Marjana rastjerala kupače, na svoje su došli rekreativci, kojima je takvo vrijeme potpuno uobičajeno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Klimatološki ljeto počinje 1.lipnja, no sudeći prema najavama meteorologa, ono će početi već sutra. 

"Pred nama su sunčani, vrlo topli, a sljedeći tjedan čak i vrući dani. Već sutra će temperatura biti između 24 i 25 stupnjeva. Najtoplije će biti Slavoncima početkom sljedećeg tjedna kada bi temperatura mogla dosezati do 30 stupnjeva", izjavio je meteorolog RTL-a Nikola Vikić-Topić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već idući tjedan temperature na kopnu će grijati i do 30. A to je tek početak vrućeg ljeta pred nama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo