NAJŠTEDLJIVIJI GRADONAČELNIK U HRVATSKOJ: / 'Most se koristi ucjenama'

Image
Foto: Pixsell, Patrik Macek

Gradonačelnik Đurđevca Željko Lacković, najštedljiviji gradonačelnik u Hrvatskoj, u emisiji Bitno Mreže TV otkrio je zašto su propali pregovori s Mostom o koaliciji na nacionalnoj razini.

10.3.2016.
23:05
Pixsell, Patrik Macek
VOYO logo

"Pregovarao sam s gospodinom Grmojom, ali sam stekao dojam da je Most medijski napuhana priča koja neće dati rezultat. Da, uspjeli su na izborima, ali što je sada? Oni koriste sredstva ucjene, a ucjenjen je HDZ čiji nisam navijač, ali mislim da im nije lako s Mostom", rekao je Lacković.

Smeta mu što se forsira Dalmacija

Rekao je i kako smatra da se već godinama forsira Dalmacija. “Već nekoliko Vlada forsira Dalmaciju, grade se autoceste, troši silan novac. Na sjever se nije potrošilo ništa. Ova zemlja neće procvasti ako uvijek budu glavni Dalmatinci, ovoj zemlji treba Sjever, kontinent, zemlja, voda, hrana.“

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Konsolidarizirao se s narodom

Odgovorio je i na optužbe da je demagog jer je prodao tri službena automobila, kako bi kupio šest bicikala za sebe i pročelnike.

"Mediji su krivo interpretirali stvari. Imali smo tri službena automobila i prodali jedan da bi kupili šest bicikala. Ja i moji pročelnici vozimo se za lijepa vremena po Đurđevcu i obavljamo poslove. Što je u tome krivo? Kad je loše vrijeme vozimo se u preostala dva. Pa nismo ludi da bicikliramo za snijega i leda. Napadali su me da sam zbog vožnje biciklom demagog, a ja sam sam samo htio pokazati da kada je narodu loše i mi trebamo podnijeti žrtvu", rekao je Lacković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ovoj će se Vladi možda dogoditi da se sastavlja godinu'

Obzirom da na gradonačelničkoj funkciji volontira, a istodobno vodi odvjetnički ured, neki gledatelji smatrali su kako na taj način nijedan posao zapravo ne može obavljati kvalitetno. Lacković se ne slaže. "Moja je mantra jedna godina. Ratovao sam u rovu godinu, pobijedio sam na izborima i u jednoj godini proveo mjere štednje pa smo se uvelike izvukli iz dugova, tu godinu moji su ljudi radili u odvjetničkom uredu uspješno. Nemojmo stalno mistificirati stvari. Može se kad se hoće. Ovoj će se Vladi možda dogoditi da se sastavlja godinu, a da se odmah počelo za godinu bi se vidjeli rezultati,“ zaključio je štedljivi gradonačelnik.

Image
Foto: Mreža TV, Screenshot

OVO JE NAJŠTEDLJIVIJI GRADONAČELNIK U HRVATSKOJ: Radi bez plaće, a na službena putovanja ide o svom trošku

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
OVO JE NAJŠTEDLJIVIJI GRADONAČELNIK U HRVATSKOJ: /

Radi bez plaće, a na službena putovanja ide o svom trošku

Image
OVO JE NAJŠTEDLJIVIJI GRADONAČELNIK U HRVATSKOJ: /

Radi bez plaće, a na službena putovanja ide o svom trošku

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo