PRIČA O IGRAČKAMA / Najslavniji crtić nove ere u nedjelju na RTL Televiziji!

'Priču o igračkama', prvi američki dugometražni animirani film u potpunosti nastao kompjuterskom animacijom, gledatelji RTL Televizije moći će pogledati 5. svibnja od 20 sati!

3.5.2013.
13:14
VOYO logo

U režiji Johna Lassetera, koji je nastavio svoj uspješan niz drugim i trećim nastavkom te se također proslavio animacijama "Život buba" i "Auti", "Priča o igračkama" jedan je od najslavnijih animiranih filmova s kraja stoljeća te prvi film Pixar studija koji je označio početak nove ere na području animacije!

Kauboj Woody i atrounaut Buzz možda nisu svemirski kauboji, ali su pravi akcijski junaci! Andy se jako voli igrati sa svojim igračkama, pogotovo s kaubojem Woodyjem. No ne zna da, kada on nije u sobi, igračke ožive.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

Dječakov ljubimac Woody glavni je među igračkama, no konkurencija stiže u obliku nove igračke, astronauta Buzza Lightyeara, koju Andy dobije od majke za rođendan, i ima jako velike šanse unijeti prevrat.

Koliko je Andy oduševljen atronautom, toliko je Woody ljubomoran i pokušava se riješiti Buzza na sve načine. No kada Sid, Andyjev susjed počne iz zabave davati Andyjeve igračke svom psu da se igra s njima i žvače, Andy, Buzz i ostatak društva moraju se udružiti protiv ubojice igračaka. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Pixar studiju nastalo je do danas 13, sve od reda sjajnih animacija; WALL-E, "Nebesa", "U potrazi za Nemom", "Auti", "Život buba", "Ratatouille", "Izbavitelji", "Čudovišta iz ormara" i drugi.

"Priča o igračakama" osvojio je Oscara te bio nominiran za još tri nagrade Akademije, a samo na kino blagajnama zaradio je 361 milijun dolara. Scenarij potpisuju Joss Whedon, Andrew Stanton, Joel Cohen i Alec Sokolow, dok je glazbu skladao Randy Newman.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

Proglašen jednim od najboljih animiranih filmova svih vremena, kritika i javnost, ne samo da su ga doživjeli kao izuzetno ostvarenje u segmentu inovacije, već i kao crtić koji najmlađe može naučiti puno o pravom prijateljstvu te nam usput pružiti tonu smijeha i akcije!

"Priču o igračkama" gledamo u nedjelju 5. svibnja u 20 sati na RTL Televiziji!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo