GOTOVI PREGOVORI / Najpoznatiji 'štreberi' na svijetu dobili povišicu

Image

Jim Parsons, Johnny Galecki i Kaley Cuoco koji glume Sheldona Coopera, Leonarda Hofstadtera i Penny, dosad su zarađivali oko 325 tisuća dolara po epizodi, a čini se da su sad uspjeli dobiti cijeli milijun, piše Hollywood Reporter.

5.8.2014.
8:15
VOYO logo

LOS ANGELES - Troje glavnih zvijezda humoristične serije Teorija velikog praska potpisalo je ugovore koji im jamče veliku povišicu, objavljeno je u ponedjeljak navečer, a zbog pregovora je bilo odgođeno snimanje nove sezone.

Jim Parsons, Johnny Galecki i KaleyCuoco koji glume Sheldona Coopera, Leonarda Hofstadtera i Penny, dosad su zarađivali oko 325 tisuća dolara po epizodi, a čini se da su sad uspjeli dobiti cijeli milijun, piše Hollywood Reporter.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Taj CBS-ova komedija o dvojici cimera fizičara i konobarici koja želi postati glumica više je puta osvojila nagradu Emmy i Zlatni globus, a svaki je tjedan gleda oko dvadeset milijuna gledatelja.

Novi ugovor koji vezuje troje glumaca za seriju do kraja 2017. omogućio je da već u srijedu počne snimanje osme sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Druge zvijezde serije, SimonHelberg koji glumi HowardaWolowitza i KunarNayyar koji je u seriji RajeshKoothrappali, još pregovaraju, ali očekuje se da se i oni dogovore ovaj tjedan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo