riskantan posao / Najizazovnije intervencije vučnih službi pogledajte u novim epizodama serijala 'Autocesta kroz pakao'

Image
Foto: PR fotografije

Nova sezona u ponedjeljak, 3. listopada u 21:00 h na National Geographic Channel-u

3.10.2016.
10:54
PR fotografije
VOYO logo

Opasne ceste, riskantan posao i puno adrenalina očekuju nas u novoj sezoni serijala “Autocesta kroz pakao” koja će biti prikazana u ponedjeljak 3. listopada u 21:00 h na National Geographic Channel-u.

Image
Foto: PR fotografije

Nastavljajući raditi na svom riskantnom pothvatu iz prošle sezone koji je bio proširenje poslovanja vučne službe s planina Britanske Kolumbije na sjever zaleđene Alberte, Jamie Davis hvata se u koštac sa još prometnijim autocestama i većim olupinama nego ikada prije; no širenje poslovanja donosi i nove brige. U Jamiejevom timu dolazi do velikih promjena, te će on biti primoran svoje kamione, ugled i sudbinu autocesta staviti u ruke novih i neiskusnih vozača. Razapet između dvije lokacije, Jamieju će u pomoć uskočiti i njegova dva brata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PR fotografije

Njegov najveći konkurent Al Quring, i dalje uspješno vodi svoj biznis koji je dosta manji od Jamiejevog, što će njemu donijeti veliku dilemu – treba li nastaviti širiti svoju flotu i krenuti u osvajanje novih teritorija ili napustiti opasne ceste Alberte i vratiti se kući? Dok se Jamiejev tim bori s rješavanjem prometnih zastoja na čak šest različitih autoceta, on mora odlučiti može li nastaviti tim tempom, te i dalje rješavati najizazovnije intervencije u povijesti vučne službe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hudson i Rex
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo