NAJEZDA JEZIVIH GLODAVACA U VARAŽDINU: / 'Scena kao iz horora... Krv mi je potekla iz nosa, a pored mene je bio štakor'

Image
Foto: Nina Djurdjevic/PIXSELL

Varaždinke koje žive u Zagrebačkoj ulici proživljavaju pravi horor jer su se u stanove u kojima stanuju nagomilali štakori. Štoviše, počeli su i gristi ljude

17.10.2018.
16:51
Nina Djurdjevic/PIXSELL
VOYO logo

"Spavala sam i bila sam zaogrnuta pokrivačem i u jednom trenutku nešto me ugrizlo za nos. Krv je potekla i onda sam vidjela da je to štakor. Scena kao u najgorim horor filmovima", opisuje Varaždinka Branka užas koji je u ponedjeljak u ranu zoru doživjela u stanu u kojem živi s dvojicom sinova. Riječ je o stanu u državnom vlasništvu.

"U šoku sam, no normabel pomaže. Bila sam na cijepljenju, ali još uvijek se grozim", dodaje nesretna žena, inače zaposlenica jednog staračkog doma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, ona nije jedina koja ima problem s najezdom štakora. Istim je zgrožena i njezina susjeda Enita Levanić. "Ovo je alarmantno, a mi nemamo kamo. Ulaze nam kroz prozore, kroz wc školjku, a sada i napadaju ljude", kazala je za portal Regionalni.com Levanić.

Nikog briga za državno vlasništvo

Nakon ugriza štakora, na teren je izašla služba za dezinfekciju, dezinsekciju i deratizaciju Zavoda za javno zdravstvo Varaždinske županije i postavili su mamce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rekli su nam ako se što dogodi neka samo zovemo, a što da nas opet ugrizu? Nama je potrebno rješenje jer ovdje više ne možemo živjeti. Bila sam u Gradu oni se vade da je to državno vlasništvo i samo svi prebacuju lopticu", zaključila je Levanić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo