internetska zvijezda / Naišli smo na legendarnu babu Milku iz Udbine: nekad su je smetale vrućine, sada je smeta snijeg

Tijekom probijanja do odsječenih zaselaka naš reporter naišao je i na babu Milku, internetsku zvijezdu

27.2.2018.
17:00
VOYO logo

Naš reporter Goran Latković na terenu je u Udbini te svjedoči naporima vojske i svih ostalih službi u čišćenju snježnih nanosa. Tijekom probijanja do odsječenih zaselaka naišao je i na babu Milku, internetsku zvijezdu koja je prije tri godine snimljena kako se 'bori' protiv vrućine i sunca u zimskoj odjeći usred kolovoza. 

Baka Milka poznata je i pod nazivom MilkaCrvenkapica, a stara snimka je u autorskom aranžmanu nezavisnog hrvatskog video portala poznatijeg pod nazivom TV Loki.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na njoj baka nesvjesna situacije za sve krivi samo tzv. vrućine koje su prisutne u njenom kraju. S druge strane novinar koji ju je intervjuirao naišao je i na negodovanje mnogih, jer mnogi smatraju da je pristupom ismijao staricu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Našem reporteru je izjavila kako je ovaj put smeta snijeg, ali da bježi od njega.

(Foto: Goran Latković/Vijesti.hr)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je nitko nije pitao ništa više od toga, baka je počela pričati o svojoj maloj penziji, Oluji i hrvatskoj vojsci. Rado bi vam odgonetnuli što nam je još rekla, ali jednostavno je nismo mogli razumjeti. Simpatični detalj je što nam je izjavu davala u sličnoj odjeći koju je nosila i tog ljeta kada su je smetale vrućine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo