Bandić najavio sankcije za odgovorne / 'Nadstrešnice na Cvjetnom sutra više neće biti, to ne bih dopustio ni vlastitoj majci'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

'Hvala građanima i novinarima koji su ukazali na ovaj problem, ovo će biti uklonjeno do sutra navečer, a sankcije za one koji su to dozvolili, koji su izdali rješenje za to', poručio je Bandić

6.10.2016.
10:16
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Javnost se dignula na noge zbog još jednog uzurpiranja javnog prostora u nizu, ovog puta zbog nicanja privatne terase na Cvjetnom trgu.

Gradonačelnik Zagreba MilanBandić se obratio javnosti na tu temu te poručio kako sutra navečer nadstrešnica više neće biti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

(Goran Stanzl/PIXSELL)

"Hvala građanima i novinarima koji su ukazali na ovaj problem, ovo će biti uklonjeno do sutra navečer, a sankcije za one koji su to dozvolili, koji su izdali rješenje za to, to ćemo riješiti idući tjedan", najavio je gradonačelnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odgovorni će biti suspendirani, i ja sam suodgovoran. Ovo je kuća, ne terasa, to ne bih ni vlastitoj majci, koju volim najviše na svijetu, dopustio. Nadam se da će oni koji će biti suspendirani shvatiti gdje su pogriješili", rekao je i dodao kako će s građanima i strukom dogovoriti rješenje. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo