NADA MURGANIĆ ŽELI ZADRŽATI VISOKE DUŽNOSTI: / Kandidirala se za novi mandat na čelu HDZ-a u Karlovačkoj županiji

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Nada Murganić kandidirala se za predsjednicu Županijske organizacije HDZ-a kandidirala se na unutarstranačkim izborima za novi mandat

17.4.2020.
14:15
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Članica Predsjedništva HDZ-a koja obnaša dužnost predsjednice HDZ-a Karlovačke županije Nada Murganić najavila je u petak kandidaturu za predsjednicu Županijske organizacije HDZ-a na unutarstranačkim izborima. Na konferenciji za novinare danas je s njom trebao biti i župan Damir Jelić, donedavni predsjednik Županijske organizacije HDZ-a, koji je prije nekoliko dana dao ostavku na tu dužnost, no nije mogao doći jer je po nalogu epidemiologa u samoizolaciji.

Dala potporu bivšem županu

Murganić je rekla da će Jelić kao župan, kao i sva županijska tijela, imati njezinu potporu i potporu Županijske organizacije HDZ-a. Prije četrdesetak dana Murganić je rekla kako joj ideja da će biti na čelu Županijske organizacije nije bila ni u primisli, ali ju je prihvatila nakon što je aktualni župan odustao od natjecanja za bilo koju dužnost na unutarstranačkim izborima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na poticaj dijela članova, stranačkih kolega i kolegica i uz bezrezervnu podršku nacionalnog vodstva, prihvatila sam ulogu vršiteljice dužnosti predsjednice i na sljedećim ću se izborima kandidirati za predsjednicu Županijske organizacije HDZ-a Karlovačke županije“, rekla je Murganić.

Image
DAMIR JELIĆ DAO OSTAVKU NA DUŽNOST U HDZ-u, NAPISAO PISMO: /

'Ispričavam se svima, želim svima oslobađajući Uskrs'

Image
DAMIR JELIĆ DAO OSTAVKU NA DUŽNOST U HDZ-u, NAPISAO PISMO: /

'Ispričavam se svima, želim svima oslobađajući Uskrs'

Okupljanje i timski rad

Članstvu je poručila da nije konfliktna osoba, da voli okupljati i raditi timski te da je Jelića pokušala odgovoriti od odlaska s dužnosti, ali on se odlučio posvetiti doktorskom radu i radu s mladima. Dodala je kako smatra da će i nju članstvo, koje ju dobro poznaje, prihvatiti na čelnoj dužnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Murganić je zahvalila zdravstvenim djelatnicima i svim građanima na uspješnoj borbi protiv pandemije, te je istaknula da je rad Stožera Civilne zaštite Republike Hrvatske dobar, a "njegove protuepidemijske mjere adekvatne i efikasne." Murganić je bivša ministrica demografije, bivša saborska zastupnica, te aktualna članica nacionalnog Predsjedništva HDZ-a kao predsjednica Zajednice žena HDZ-a "Katarina Zrinski".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo