neuništiva starleta / Naćulite uši - Ava Karabatić je počela pjevati!

Malo je bila voditeljica, svidjela joj se i divljina, a sad hrabro i ambiciozno kreće u pjevačke vode! Jedan duet je snimljen, drugi je na putu.

16.12.2013.
7:00
VOYO logo

"Još uvijek trebam te, baš kao prvi sve moje frendice kažu da si lud", stihovi su nove pjesme Ave Karabatić.

Zagonetni luđak o kojem pjeva zadarska starleta je glavni lik njezine nove glazbene suradnje. Ava Karabatić i pulski rep dvojac Ulični parlament imaju potencijalni hit.

"Dečki imaju nešto u sebi, drugačiji su od ostalih, vidi se da pišu iz duše i ovaj dio koji sam ja s njima, taj dio sam baš ja napisala. Dečki imaju svoj dio, znači to ti je kao da čitaš knjigu i kao da, ne znam, dvije žene i jedan muškarac da je sve povezano, a da svaki ima jednu svoju priču", opisuje Ava svoj glazbeni izlet.

Do nove glazbene suradnje, koja će sigurno pronaći publiku u Lijepoj Našoj, ali i susjedstvu, došlo je na zahtjev ovog odvažnog dvojca. Pjesma se zove "Još uvijek želim te", a Ava ne samo da se uhvatila mikrofona, već je i potpisala svoj prvi refren.

Audio dojmu bi se kroz koji tjedan trebao pridružiti i onaj vizualni, a i spot će, baš kao i pjesma, biti za pamćenje.

To je samo prvi korak u Avinom proboju na etsradu. Na drugom kraju zemlje, nekih tjedan dana kasnije,  ukrstila je mikrofon sa slavonskom folk pjevačicom Marinom Godanj.

Ono o čemu njih dvije pjevaju u "Ljubavnici" daleko je od Avine stvarnosti. Vrijedna Splićanka se frajerima bavi samo na papiru.

Posao cvate, ali gospodin pravi nikako da naiđe. Sad kad se stasom i glasom baci u lov po etsradnim šumama, na pusu ispod imele neće morati čekati sve do Stare godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo