OTKRIVENE TAJNE IZ DNEVNIKA / Na pomolu novi rat sultanove majke i Hurem!

Navodno uništeni Leov dnevnik iznenada se nađe u rukama sultanove majke! Pročitavši sve što u njemu piše, vladarica harema iskoristi Sulejmanovu odsutnost i miljenici Hurem održi posljednju lekciju, izričito joj naredivši da zauvijek napusti dvor! Ima li Hurem još kojeg 'asa' u rukavu kako bi zaustavila svoj progon? Odgovor doznajte u novoj, dvostrukoj epizodi "Sulejmana Veličanstvenog“ koja će se emitirati u nedjelju, 11. studenog u 20 sati na RTL Televiziji!

11.11.2012.
10:15
VOYO logo

Sulejman zajedno s Ibrahimom, Bali-begom i ostalim vojnicima odlazi na pohod prema Beču, trenutno se smjestivši na Mohačkom polju gdje će još jednom proći kroz taktiku osvajanja Habsburške monarhije.

Za to vrijeme Topkapi palača ne miruje! Majka sultanija još jednom ukori Hurem zbog iznimno uvrijedljivog ponašanja prema njoj i ostalim dvoranima, a kasnije od Mahidevran doznaje zastrašujuću istinu - na dvoru se ponovo pojavi Leov dnevnik u kojem ispisana je prava Huremina prošlost!

Nakon što je pročitala svaki redak Leovog dnevnika, sultanova majka shvati da joj je pružena jedinstvena prilika zauvijek se riješiti Ukrajinke, pa u žustrom razgovoru naredi Hurem da istog trena napusti Topkapi palaču kako bi spasila sebe i svoju djecu od smrti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iznenađena Hurem pokušat će objasniti majci pravu pozadinu priče iz Leovog dnevnika, tijekom čega će se majka sultanija iznenada onesvijestiti! Njezino loše zdravstveno stanje šokirat će sve dvorane, dok će Hurem tražiti način kako ostati živjeti u palači do Sulejmanovog povratka...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo