PRIMOPREDAJA DUŽNOSTI Grabar Kitarović Josipoviću: / Želim vam svako dobro

U Uredu predsjednika održana je primopredaja dužnosti između predsjednika Ive Josipovića i izabrane predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović. Završila je nešto prije 19 sati.

18.2.2015.
16:42
VOYO logo

Nakon primopredaje Kolinda Grabar Kitarović i Ivo Josipović dali su dali kratke izjave.

Josipović je rekao da je upoznao Grabar Kitarović s radom Ureda predsjednika i poželio joj uspješno obavljanje predsjedničke dužnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Grabar Kitarović izjavila je da je primopredaja protekla izvrsno i da je zadovoljna razgovorom s Josipovićem.

"Želim mu svako dobro u budućoj karijeri i osobnom životu", kazala je Grabar Kitarović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uoči primopredaje čekajući ispred Ureda dolazak Kolinde Grabar-Kitarović na novinarsko pitanje kako je, predsjednik Ivo Josipović izjavio je da se osjeća dobro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Primopredaja na Pantovčaku počela je točno u 17.30 dolaskom nove predsjednice.

Iz Ureda predsjednika poslana je obavijest redakcijama o tome da će predsjednik Ivo Josipović u 17,30 sati u Uredu predsjednika na Pantovčaku primiti izabranu predsjednicu Grabar-Kitarović radi primopredaje dužnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Druženje na Zrinjevcu

Obavijest je poslana samo sat vremena nakon što je predsjednik Josipović na zagrebačkom Zrinjevcu u izjavi novinarima rekao da su njegov i tim izabrane predsjednice dogovorili održavanje primopredaje bez prisutnosti medija.

Novinari su tom prigodom Josipoviću rekli kako je riječ o događaju koji zanima javnost te podsjetili da je prije pet godina primopredaja između njega i predsjednika Stipe Mesića uz prisutnost medija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo