NA MUCI SE POZNAJU JUNACI; OPG iz Ploča donirao tonu mandarina bjelovarskoj bolnici: / 'Možda nije velika pomoć, ali je od srca'

Image
Foto: Damir Špehar/PIXSELL

OPG Ostojić iz Ploča već sedam godina prodaje svoje proizvode u Bjelovaru, pa su u znak zahvalnosti, ali i kao pomoć u ovoj teškoj situaciji odlučili donirati tonu mandarina Općoj bolnici

13.11.2020.
13:45
Damir Špehar/PIXSELL
VOYO logo

Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Ostojić iz Ploča već sedam godina u Bjelovaru prodaje svoje poljoprivredne proizvode, uglavnom mandarine. U petak su se odlučili na hvalevrijednu gestu te su, svjesni težine situacije, pacijentima i osoblju Opće bolnice donirali tonu mandarina.

"Komunalac mi je još prije sedam godina ustupio mjesto da mogu prodavati svoje poljoprivredne proizvode i na tome sam zahvalan. Zahvaljujem se Gradu i Bjelovarčanima što kupuju moje proizvode i na taj način pomažu meni i mojoj obitelji, a zbog situacije s COVIDOM osjetio sam potrebu da na neki način i ja malo pomognem. Možda nije velika financijska pomoć, ali je od srca", rekao je za Bjelovarac vlasnik OPG-a, Mario Ostojić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ravnatelj bolnice Alli Alouch i zamjenik bjelovarskog gradonačelnika Igor Brajdić zahvalili su pak Ostojiću na donaciji i ljudskoj gesti.

"Zahvaljujem na ovoj vrijednoj donaciji koja osim što pokazuje materijalnu vrijednost pokazuje i ljudsku stranu koja je još i vrjednija. Ovo je izraz plemenitosti i solidarnosti koja je potrebna u ovo teško vrijeme kada je pandemija koronavirusa promijenila puno toga. Svaka pomoć zdravstvenom sustavu u bilo kojem obliku je dobrodošla pogotovo ako ta pomoć ide osoblju koje čini osovinu sustava. Od srca se zahvaljujem OPG-u Ostojić", poručio je ravnatelj Alouch.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Grad u suradnji s Komunalcem raspisuje javne pozive i natječaje za javne površine, a na jedan takav poziv se javio OPG Ostojić iz Ploča koji našim Bjelovarčanima svakodnevno nudi svoje domaće proizvode, prije svega mandarine. Mario je prepoznao naš rad da cijenimo domaće proizvođače, kontaktirao nas je, izrazio je želju da napravi jednu humanu gestu na kojoj mu se od srca zahvaljujem", istaknuo je dogradonačelnik Brajdić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo