Huremina sreća nije dugo trajala / Na dvor dolazi nova robinja koja će sultanu pomutiti razum!

Image
Foto: RTL

Harem Sulejmana Veličanstvenog ponovno će osvježiti egzotika, strast i požuda jer na dvor dolazi nova robinja koja će sultanu pomutiti razum i unijeti velik nemir u život sultanije Hurem.

27.1.2013.
16:30
RTL
VOYO logo

Huremina sreća kratkog je vijeka! Iako je postala vladaricom harema, sudbina je umiješala svoje prste i uništila joj toliko željeni mir dolaskom nove robinje u Topkapi palaču. Naime, zanosna i vrlo tajanstvena Firuze svojom će ljepotom i svježinom oduzeti dah i osvojiti srce sultana Sulejmana, a time uništiti Hurem!

Harem SulejmanaVeličanstvenog ponovno će osvježiti egzotika, strast i požuda jer na dvor dolazi nova robinja koja će sultanu pomutiti razum i unijeti velik nemir u život sultanije Hurem. Nakon što je preživjela napad na brod u blizini Perzijskog zaljeva, mlada i vrlo atraktivna djevojka pod imenom Firuze postala je jedna od mnogih robinja osmanskog gusara koji ju je namjeravao prodati na tržnici roblja u Istanbulu. Spletom okolnosti, ova Sirijka prodornih smeđih očiju nađe se u haremu u Topkapi palači, gdje će provoditi dane kao sluškinja malenim prinčevima i princezama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

Međutim, sultanije Hatidže i Mahidevran prepoznale su Firuzinu ljepotu te, potaknute osvetom protiv Hurem, predstavile egzotičnu ljepoticu sultanu Sulejmanu na plesnoj zabavi priređenoj njemu u čast. Nova dvorska konkubina svojom će izuzetnom ljepotom, gracioznošću i profinjenošću u vrlo kratkom vremenu zadiviti i zavesti sultana te tako postati Huremina najveća suparnica ikad jer je Firuze do Sulejmanovog srca došla istim putem kao i ona!

Fatalnu Firuze utjelovljuje turska glumica CansuDere, hrvatskim gledateljima poznatija po ulogama Ejšan iz TV serije „Ezel“ i Sile iz istoimene serije iz 2006. godine. Iako je vrhunski profesionalac i izuzetna glumica, Dere se za potrebe ove uloge morala posebno pripremati. Tako je nekoliko tjedana istraživala povijesne knjige i zapise iz 16. stoljeća u kojima je tražila detalje koji bi joj pomogli da se što bolje uživi u svoj lik, naučila je svirati harfu, plesati te recitirati ionako tešku osmansku poeziju, s obzirom da se lik Firuze razlikuje od svih dosadašnjih robinja, pa čak i od same Hurem…

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

Dere je prihvatila ulogu tri mjeseca prije početka snimanja treće sezone. „Pratila sam seriju na televiziji. Zanimalo me kako izgleda jer svi pričaju o njoj u superlativima – najraskošnija, najprodavanija serija, strastvena… Redatelji Yağmur i Durul Taylan te producent Timur Savci nazvali su me jedan dan i pitali želim li glumiti u trećoj sezoni, i to novi lik koji će imati velik utjecaj u seriji i oko kojeg bi se mogla podijeliti mišljenja gledatelja. Naravno da sam pristala! Oduvijek mi je bila želja raditi s braćom Taylan i još k tome na tako uspješnom projektu, tako da odbijanje nije bilo moguće“, rekla je 32-godišnja glumica.

Dolazak nove konkubine u harem zaintrigirao je i tursku javnost. Gledanost serije "SulejmanVeličanstveni" naglo je porasla jer su svi htjeli vidjeti kako Cansu Dere pleše u krilu glumcu Halitu Ergencu. Iako im suradnja u seriji "Sulejman Veličanstveni" nije prva (glumili su zajedno u filmu „Gorčina ljubavi“ iz 2009.), turski mediji opasno su se zagrijali kada se na ekranu pojavila scena njihovog poljupca, aludirajući da Halitova supruga Berguzar Korel sigurno puca od ljubomore.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

Kako se Cansu Dere transformirala u prekrasnu Firuze gledatelji će moći vidjeti već sutra, u ponedjeljak 28. siječnja, u 21 sat na RTLTeleviziji u novoj epizodi "Sulejmana Veličanstvenog"!

Sve o seriji "Sulejman Veličanstveni" možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Facebook.com/Sulejman.Velicanstveni.RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo